Wtf
Tylko 6,9?! Tego się nie spodziewałem. Nie widziałem filmu, który lepiej łączyłby wschodzi i zachodni styl kunsztu
filmowego. Co konkretnie się ludziom nie podoba w tym filmie?
Zgadzam się z Tobą, widzisz, jeszcze jakieś 5-6 lat temu ten film był na 500 pozycji, ale współczesna gimbaza, która spodziewała się nawalanki w stylu Mortal Kombat nawaliła.
Brawo - zredukowales do gimbay, ale jakiegos rozwiniecia to u ciebie tez za braklo...... :/
Też mi trudno powiedzieć czemu ten film jest tak nisko oceniany. Przecież wydawałoby się, że nawet gimbaza powinna ten film zrozumieć, ale od kiedy się dowiedziałem, że Matrix jest nudny, Shrek nieśmieszny, a Ojciec chrzestny przydługi, cieszę się, że urodziłem się jednak "parę lat" wcześniej niż większość uczestników tego portalu. :)
A co tobie sie konkretnie tak bardzo podoba?
Muzyka, zdjecia sa bardzo dobre.
Co mi sie nie podoba? Trudno okreslic - przyznaje, mysle, ze kunsztu rezyserskiego, bo ani basniowosc mi nie przeszkadza, ani brak realzimu, niemniej film wydaje mi sie nieco sztuczny - momentami.
Jak mysle o tym to wydaje mi sie, ze aktorzy sie nie popisali, trudno mi sobie przypomniec momenty, gdzie ich warsztat by mnie zachwycil, bo zdjecia, muzyka, scenariusz - wszystko ok, ale aktorstwo?