Coś naprawdę poruszającego. Pokazuje jaka jest dzisiejsza młodzież i choć nie jestem
pozytywnie nastawiona do tych chłopaków, zwłaszcza Mikkela to idealnie pokazali jego uczucia.
Sumienie nie dawało mu spokoju i musiał o tym komuś powiedzieć. Reakcja rodziców była za
delikatna, przekonałam się o tym jak zareagowali na palenie. Gwa.t, nawet udawany to poważna
sprawa a nie zwykla błachostka. Jego ojciec dobrze powiedział, Mikkel jest po.....ony. Tak jak
cała reszta grupy. Pozostaje zagadką co Ci wszyscy uczniowie wtedy sobie myśleli? Jak można
patrzeć na coś takiego i nie zareagować? I gdzie do cholery byli nauczyciele? W każdej szkole
powinno być tak, że najpierw wychodzą dzieci a później nauczyciel zamykając sale. Więc czym
się tu kierowano? To nie była tylko wina chłopaków ale nauczycieli, którzy nie dbają o to aby w
tej szkole było bezpiecznie. Aż brak słów jeśli chodzi o film. Jest dla silnych osób, osobiście na
końcu uroniłam łzy. Nie podobało mi się jednak zakończenie, chciałam zobaczyć reakcje tych
wszystkich winnych, chciałam zobaczyć jak teraz oni mogli cierpieć za swoją własną głupote...