Psie pazury

The Power of the Dog
2021
6,8 49 tys. ocen
6,8 10 1 48715
7,4 67 krytyków
Psie pazury
powrót do forum filmu Psie pazury

Film dla bywającego na salonach hipstera, który rozkoszuje się wysublimowaną konwersacją popijając swoją sprowadzoną z argentyńskiej wioski na specjalne zamówienie yerbą. Dla większości będzie to stracone 2 godziny życia. Gniot bez akcji.

ocenił(a) film na 8
Filmwebowy_filmaniak

Na szczęście jestem w tej mniejszości, która ma możliwość delektowania się filmem. A większość niech nie ogląda Vegi, Kogel - Mogel i innego chłamu, to może też zacznie myśleć i czuć.

ocenił(a) film na 3
Agatonik

Więc chcesz powiedzieć, że masz wyłączność na uczucia i jej głębię? Kto inaczej odczuwa film, ten jest pozbawiony myślenia i uczuć?

ocenił(a) film na 8
morfeusz1805

Nie, nie mam wyłączności. Ale na protekcjonalne komentarze odpowiadam tym samym.

użytkownik usunięty
Agatonik

ty to sie kazdym gównem delektujesz o niczym lol

ocenił(a) film na 8

Określanie tego filmu, którego najprawdopodobniej nie oglądałeś "gównem" świadczy o Tobie. Zresztą jak sam komentarz, który jest po prostu niegrzeczny.

użytkownik usunięty
Agatonik

Tam gdzie geje tam wylewasz ciagle swoje zachwyty nad kazda produkcja o wielkiej jej glebokosci. Lewackie popluczyny i bełkot.

ocenił(a) film na 8

"Wylewam" też zachwyty nad innymi filmami. A czasami "wylewam" krytykę.

użytkownik usunięty
Agatonik

wylewasz zachwyty głównie nad filmami wiadomo jakimi lol.

ocenił(a) film na 8

Tak mam, taki mój gust. Inny niż Twój.

użytkownik usunięty
Agatonik

Gust na potrzeby siania zamętu. Prywatnie poza obsranym internetem wiadomo ze jest zupelnie inaczej. Przestan ten kit ludziom na sile wciskac.

ocenił(a) film na 8

Nie czytaj, nie będziesz się czuł zniewolony. A inni sobie też z moimi poglądami radzą. Wyobraź sobie, że wielu ma takie same.