Psy w kosmosie

Dogs in Space
1986
7,4 177  ocen
7,4 10 1 177
Psy w kosmosie
powrót do forum filmu Psy w kosmosie

Niesamowity...

użytkownik usunięty

Zupełnie zajebisty film, warto obejrzeć... Trochę przypomina dokument, ale nim nie jest, to po prostu parę godzin z życia ludzi.

ocenił(a) film na 7

???
czy to nie jest fim z michaelem hutchence byłym wokalistą inxs???????

ocenił(a) film na 10
Aldon

dokładnie
Główną rolę gra tam Michael Hutchence z INXS, jego dziewczynę gra niejaka Saskia Post. A resztę obsady można znaleźć w sieci - google znajduje sporo informacji o tym filmie
Pozdrawiam

szkoda tylko ze nie umiem go nigdzie dospasc - nawet nagabywani przezemnie srednio mlodzi (ok. 30stki, wiec z okresu) Australijczycy go nie znaja - film pod pewnym wzgledem kultowy - nie kazdemu moze sie jednak podobac - ale dla milosnikow kina australijskiego i muzyki z konca lat 80 to jednak perelka

ZOMO

Witam,

byłem w posiadaniu kasety vhs z "dogs in space", niestety pożyczona już do mnie nie wróciła, średnio dwa razy w roku przypominam sobie ten film i szukam i szukam ...i w końcu jest.
udało mi się zdobyć go w wersji cyfrowej ;) - kopia z vhs-u właśnie.

pozdrawiam

K

ocenił(a) film na 10
corrnelio

hej, można się z Tobą jakoś skontaktować? można by od Ciebie ten film kupić czy dostać na cd?? Chętnie bym kupiła dvd, ale chyba nie został w ten sposób wydany. Nagrałam go kiedyś z tv i oglądałam dziesiątki razy, ale taśmy się jednak zużywają. Kocham ten film, bardzo Cię proszę o kontakt (mój adres: pralinka666@tlen.pl) Swoją drogą nie rozumiem jak to się dzieje, że niektóre tak znakomite filmy przechodzą jakby bez echa. Przynajmniej tak to wygląda. Nie wydane na dvd i nawet nie puszczane w tv (tylko ten raz kiedyś).

Eleonora

film jest dostępny w sieci, na jednej z popularniejszych polskich stron z torrentami. Wersja DVDRip

ocenił(a) film na 9

przyznam, ze nie bardzo dostrzegam cel powstania tego filmu, ale..nie ma to zadnego znaczenia. jest cool. a Hutch- bezcenny. *.*