kto pod kogo sie podszywa?
to moje pseudo od dawna, nie wiem czemu ty sie podszywasz pode mnie ale ja juz tak mialem na tym portalu, wiec sie przyzwyczailem juz do takich niesmiesznych zartów.
ON SIĘ PO DE MNIE PODSZYWA !
Spójrz na jego opis czy ten pierwszy n ie jest parodia mojego [drugi usunąłem bo chciałem się jakos wyróżniac od tego kretyna].
Kiedy się logowałem specjalnie sprawdzałem czy nie ma osoby o loginie Fałszywy prorok, i nie było.
I trzy tygodnie temu tez nie było.
Mam na to dowód, pisał kiedyś na forum Kondrata, że zna kilkanaście języków i , że chętnie by poznał jego języczek :] i nie była TO OSOBA O NICKU f...p...
ps. do klona :
kochaneczku skad wystrzasnąłeś swój login ?
sprawdz sobie id obu falszywych proroków, ja tu byłem dużo wczesniej, a ten czubek łazi za mną na tym portalu i pisze ze to niby ja sie pod niego podszywam...
nie wiem o co mu chodzi, ale mnie to nie interesuje
A co powiesz na to:
http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=996411&u serTopics=true&userReplies=true
http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=212178&u serTopics=true&userReplies=true
osobiście uważam, że film "Psy" mają charakter nie tylko anty-semicki ale i homofobiczny. A nawet
heterofibiczny. Z jednej strony nie pojawia się tam wątek gejowy ani lesbowy, co sugeruje pewną niechęć
reżysera do gejów i pań lesbijek. Z drugiej strony, wątek hetero-erotyczny ewidentnie prowokuje -- no bo
niby dlaczego nie miałby być to np. związek Franca z Olem? Co do Żydów --zgadzam się. Olo wygląda na
Żyda, a przynajmniej mógłby nim być. Też i scenarzysta uśmierca go na końcu filmu. W jakiejś hali
produkcyjnej, przy komorach. Cel - wiadomy. W dodatku w filmie pojawia się wiele wątkow rasistowskich jak i
rewizjonizm katolicyzmu (matyw palenia na stosie teczek). Nie wróże dobrze temu filmowi. W IV RP na re-
emisję nie ma szans w publicznej telewizji.
jak dla mnie Psy to jest jedno z arcydzieł polskiego kina akcji. Jakoś nie zauważyłem żadnych kontrowersyjnych scen w tym serialu żeby aż mogły wzbudzić oburzenie. Kiedyś słyszałem gdzieś że fragment gdy śpiewają "janek wiśniewski padł" był kontrowersyjny...ja przyznam sie szczerze ze smiałem się z tego:D