PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1142}

Psy

1992
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216246
7,5 85 krytyków
Psy
powrót do forum filmu Psy

Największym mankamentem filmu to gra J. Gajosa. On w ogóle nie nadaje się na
gangstera. Kiedy po wyjściu z hotelu ten starszy pan z brzuszkiem strzela z pistoletu niczym
Desperado śmieję się z politowaniem. Poza tym jego głos nie nadaje się do roli przywódcy
gangu. Reszta aktorów ok, stanęli na wysokości zadania.

ocenił(a) film na 8
mirek1975

Co ty gadasz, Gajos świetny aktor, każdą rolę zagra. Może zagrać w słabym filmie, mały epizod, a i tak to będzie arcydzieło. Także w Psach jego gra to duży plus filmu. "Nawet mi o tym nie mów, kur.. mać"

ocenił(a) film na 7
mirek1975

Byłem kiedyś w Teatrze Narodowym na jakieś sztuce pojechałem specjalnie dla Gajosa i stwierdzam że jest tak dobrym aktorem , że by mógł zagrać nawet krzesło . Amerykanie mają De Niro i Pacino a my mamy Gajosa i Fronczewskiego . Wybitny aktor i bardzo sympatyczny człowiek miałem okazji kilka zdań z nim zamienić

ocenił(a) film na 10
mirek1975

Gajos jest świetny a rola w psach to jego jedna z najlepszych ról

ocenił(a) film na 9
mirek1975

potwierdzam wypowiedzi wyżej napisane, Gajos to klasa sama w sobie, ja jeszcze do tego naszego super worka wrzuciłbym Nowickiego. Psy klasyka polskiego kina, polskiej sensacji, Kroll dobry ale wg mnie Psom nie dorównuje chociażby ze względu na dialogi

ocenił(a) film na 9
roberciksmithek_fw

Dokładnie, nie wiem co koledze się w J. Gajosie tu nie podoba. Nie byłoby lepszego wówczas aktora do tej roli.
" Na pohybel wszystkim....". Ku....a mać, kto by to lepiej zagrał. Rewelacyjna rola!!!