PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1142}

Psy

1992
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216246
7,5 85 krytyków
Psy
powrót do forum filmu Psy

Chcialbym wiedziec kogo ona tam grala????? Bo ja jakos sobie jej nie przypominam. Prosil bym o odp. Pozdro

ocenił(a) film na 10
bartex_kozaczek

Dziecko w PDD, który odwiedza Franz (jak podaje IMDb), jednak scenę z jej udziałem wycięto.

Pzdr

ocenił(a) film na 9
Rodion_Raskolnikow

A przypadkiem nie jedną z płaczących dziwek?

ocenił(a) film na 10
Winston_Wolf

Też słyszałem taką opinię, ale raczej nie... Poza tym dziwne byłoby, żeby potem wzyscy pisali, że "aktorka nie pojawia się na ekranie". Ja to widzę tak: Pasikowski nakręcił z nią jakąś scenę, wypadła na montażu, a potem zapomniał usunąć jej nazwiska z napisów (zresztą w napisach też jest parę błędów, np. zamiast Odija-Odyja).

Może w najbliższym czasie obejrzę film i przyjrzę się tym dwóm płaczącym dziewczynom...

ocenił(a) film na 9
Rodion_Raskolnikow

to nie ona jej tam nie ma przejrzałem psy te z domu dziecka akcje i te laski które płakały więc ja musieli wyciąc pod warunkiem że scena z jej udziałem została nakręcona

ocenił(a) film na 10
bartex_kozaczek

A przypadkiem nie grała żony Grossa? W jedynej scenie, w której był pokazany dom Grossa z dziećmi i żoną. Chyba że sobie coś źle kojarzę.
Pozdro

ocenił(a) film na 9
backry

Żonę Grossa grała Hanna Dunowska ;).

ocenił(a) film na 10
bartex_kozaczek

Mi się wydaje,że ona grała prostytutkę, tą która odpowiada na pytanie kim jesteś: ku*** a wy?