PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1142}

Psy

1992
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216247
7,5 85 krytyków
Psy
powrót do forum filmu Psy

Totalne dno

ocenił(a) film na 1

Totalne dno. Szkoda czasu na coś więcej.

użytkownik usunięty
Mattan

co jest!!!
sam jestesw dno idz se coralgola ogladac czlowieku!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Mattan

co jest!!!
sam jestesw dno idz se coralgola ogladac czlowieku!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 2

Miau...
Hehe, nie dziwię się że na Twój komentarz nie odpowiedział Ci na portalu rozmówca. Pewnie też olałabym kogoś z taką "argumentacją" jak Ty masz. Nie dziwię się więc że uważasz ten film za kultowy :P. Ale skoro jesteś fanem (dla mnie Psy są przeciętne niesamowicie, można tylko ze względu na rolę M.K. tylko ) To nie format Urodzonych morderców czy Pulp F., tudzież Wściekłych psów, więc co niby w tym jest?

użytkownik usunięty
Arrakin

No i niby Pani Arrakin ma rację, ale czy ktoś chce stawiać Psy obok Pulp F. ,czy Urodzonych morderców? Przede wszystkim Psy są dobre - nawet bardzo dobre - jak na rodzimą produkcję. Kultowości temu filmowi nic nie odbierze, nawet jeśli Ty, droga Arrakin. masz coś przeciwko temu.

użytkownik usunięty
Arrakin

No i niby Pani Arrakin ma rację, ale czy ktoś chce stawiać Psy obok Pulp F. ,czy Urodzonych morderców? Przede wszystkim Psy są dobre - nawet bardzo dobre - jak na rodzimą produkcję. Kultowości temu filmowi nic nie odbierze, nawet jeśli Ty, droga Arrakin. masz coś przeciwko temu.

ocenił(a) film na 9
Arrakin

psy to k...a psy! i żadna kobieta nie poczuje klimatu tego filmu, k...a żadna!

ocenił(a) film na 8
Anthony_Stabile

Święte słowa, człowieku. Arrakin - nie chce mi sie z Tobą gadać...:P

Anthony_Stabile

Nie prawda że żadna dziewczyna nie poczuje tego klimatu!!!
Film jest dobry i mi sie bardzo podobal i to ze jestem dziewczyną nie zmieni tego!!!

ocenił(a) film na 10
Mattan

Co ty do k...y nędzy możesz wiedzieć o "Psach",dziecino?

ocenił(a) film na 9
Mattan

jak to jest "totalne dno", to ty kim jestes ?!

ocenił(a) film na 10
Mattan

Nie masz co robic?Stac cie na tylko tyle!Widzialam ten film kilka razy i zawsze z takim samym napieciem i wogole.Powiedzmy Linda. A zreszta co wy mozecie wiedziec o Psach?

ocenił(a) film na 8
Anula_10

No dobra. Kóńczcie flaszkę i do domu. Film niezły. A dokładniej to dialogi , bo sama fabuła trochę siada :).

ocenił(a) film na 10
thunder

"Kotlet z psa,trzeciej kategorii,przemielony razem z budą"-to było niezłe,he,he,he.

ocenił(a) film na 9
Daguchna

"pierdolisz moją kobietę" + wyraz twarzy Lindy jak to mówi = KUREWSKA POEZJA!!!!!!!!!!!!!!:))))))))) )

ocenił(a) film na 10
Mattan

Koleś to ty jesteś dno. Nic dodac nic ując !

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Jan_Baptysta

umarl krol, niech zyje krol. w 100% masz racje. inny klimat, inne realia niz teraz. niestety teraz to moze czasem jakas w miare komedie zrobia. polski przemysl filmowy jest tak strasznie lapowkarski i obsadzony lasymi na pieniadze ludzmi, ze nie ma szans na dobre filmy, dopoki to sie nie zmieni (a predko tak nie bedzie). ['] ['] [']

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Jan_Baptysta

Nie chcialem sie odzywac bo temat zalozyl jakis prowokator albo bezmozg, ale musze sie odniesc do ostatniej wypowiedzi.
KAWAL KUREWSKIEJ PRAWDY ktos w koncu powiedzial.

ocenił(a) film na 9
Luko

100% PRAWDY !!!! POZDRAWIAM Chłopaki !!! Dla mnie najwazniejszy jest klimat, muzyka, a potem jakieś efekty spacjalne i inne gówna...Takiego filmu jak psy już nie będzie.