Film poprawiony techniką cyfrową, poprawiony - to znaczy dokonano rekonstrukcji filmu za pomocą usunięcia plan na obrazie, poprawiono kolory i lepsze poprawione kolorem czerwonem napisy na filmie. Pomysł i wykonanie świetne, szkoda, że wszystkie kina w Polsce nie wzięły, tylko dobre kina wzięły film. Bogusław Linda, Cezary Pazura, Artur Żmijewski, Janusz Gajos, Edward Lubaszenko, Tomasz Dedek, Maciej Kozłowski i Olaf Lubaszenko świetni w filmie. Wspaniała muzyka Michała Lorenca. Rewelacyjne, świetne zdjęcia Pawła Edelmana, rewelacja jako montaż Wandy Zeman. Film ma klimat.
W piątek 27.06. w kinie Praha będzie film oraz spotkanie, między innymi z Lindą. Idę ponownie na film. Uważam, że jest lepszy od Jack'a Strong'a.
Więcej zobaczyłam i już nie drażniła mnie rola/gra Gajosa i Pazury.
Jak oglądałam film pierwszy raz, to Gajos mi nie pasował do tego filmu (było w nim za mało energii i nie podobał mi się ten za wielki płaszcz), a Pazura chwilami za bardzo pajacował (tak mi się wydawało).
Hehe spoko, ogólnie świetny film, po rekonstrukcji jak widać jeszcze bardziej wyrazisty w odbiorze jak wynika z Twojej wypowiedzi, i ja również spojrzałem inaczej na niego w kilku momentach, a Pan Gajos ogladał film razem z nami na widowni, mijałem go jak wychodziłem z kina :)
Tak, a ja spotkałam pana Gajosa przed kinem. Rozmawiał z ludźmi. Fajnie, że został na filmie.
Jak dla mnie rola Gajosa jest najlepsza w całym filmie. Właśnie taka miała być. Wredny, cyniczny, wyprany z uczuć ubek.