słyszałem kiedyś utwór (nie można tego raczej nazwać piosenką) z tekstami z filmu PSY, nie był to utwór z filmu, tylko po latach jakaś osoba do podkładu muzycznego włączyła najlepsze teksty z tego filmu. jeżeli wiecie o jaki utwór chodzi, dajcie na to namiary (tytuł, wykonawca, gdzie to można znaleźć).
Wiesz, w sumie na oryginalnym soundtracku z "Psów" też zastosowano zasadę nagranie wklejone razem z dialogiem. Kojarzysz możę jaki to był dialog?
Na soundtracku były następujące:
- scena z "Jankiem Wiśniewskim"
- Gross rozmawiający z podwładnym nad rzeką
- Gross mówiąćy po niemiecku
- Gross rozmawiający z Olem
- Franz rozmawiający z Angelą
- Franz kłócący się z Wenclem.
nie ma tego w soundtracku z tego filmu, ten utwór o który mi chodzi został stworzony kilka lat po filmie, przez niezależnego artystę (?). pamiętam, że wykorzystano w nim najlepsze hasełka z tego filmu, a w związku z tym, że w tym filmie nie grzeszą "poprawną polszczyzną" nie mogli tego zamieścić na oficjalnej płycie
wiem o jaką piosenkę chodzi zaczynała się chyba od słów "już nikt przez ciebie nie zginie ubeku p*********..." jest to na 100% "CONDOM BOYS - psy 1"
a skąd można dorwać ten utwór, bo jedynie udało mi się na necie ujawnić płytę z tym utworem, ale na aukcji ebay