Puls 2

Pulse 2
2008
4,1 1,8 tys. ocen
4,1 10 1 1771
Puls 2
powrót do forum filmu Puls 2

,,Puls 2 " stawia na technikę komputerową, pokazując widzowi ni to zjawy ni potwory
wypełnione wewnątrz ,,pikselami" ( nie wiedziałem, jak określić to inaczej).

Początek - niezły, fabuła zaczyna wciągać, czerwień, wszędzie czerwień. Później jest gorzej,
za dużo tych ,,wirtualnych" zjaw, brakuje horrorowego klimatu. Aż wreszcie ,,najlepsze
ostatnie 20 minut filmu" - nocka w samochodzie, pojawienie się Michelle, wreszcie mroczna
muzyka i....zakończenie....zaskakujące zakończenie.

6/ 10...

ocenił(a) film na 7
Cinema2009

uff dobrze ,że nie zdradziłeś bo mam zamiar obejrzeć mimo niskiej noty

ocenił(a) film na 7
Mayurii

Kurde, byłem przygotowany na słaby film, a okazał się naprawdę dobry i w pewnym momencie straszny

SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER SPOJLER

Na tym końcu jak na ``Piątek trzynastego`` poczułem się ,że niby Happy End :)

Fabuła dość interesująca
początek zapowiadający się fajnie środek jak przejeżdzał koło stacji, która wybuchła i realny świat okazał się dziewczynki nie kobiety również ciekawe. Nie rozumiem tak niskiej noty tego filmu

ocenił(a) film na 8
Cinema2009

Mayurii, bałeś się !! Ja mam 14 lat i się nie bałam... spoko te zjawi mi się podobały fajnie wyglądały... widac było że z komputera... a jak pokazywali tą otchłań nicoś to mnie zafascynowało cudownie zostało pokazne... Film nie jest straszny ale fabułe ma i dobrze mało w nim krwi ale z sensem... POLECAM !

ocenił(a) film na 1
Cinema2009

jak dla mnie ostatnie dziadostwo! pierwsza część była co najwyżej średnia, a to już jest tragiczne

Cinema2009

Pierwsza część naprawdę bardzo mi się spodobała. Była kręcona bardziej w japońskim stylu ( nic dziwnego bo w końcu remake) i gdzieś tak do połowy była świetna. Pulse 2 to już jak dla mnie typowy amerykański horror przez co w niczym nie przypomina jedynki. Nudnawa fabuła i za mało nawiązań do poprzedniej części, a szkoda bo po zakończeniu jedynki spodziewałem się ciekawej kontynuacji bo potencjał był. Nawet sam "wirus" nie było do końca taki jak w jedynce. Mimo to film przyzwoity i naprawdę polecam,