a co chcesz rozumieć? Że jest to nowy początek serii i przedstawiania Punishera tak jak należy czyli bez litosnego zabójcy przestępców i innych kryminalistów ? Gdzie krew leje się gęsto, jest brutalnie a nie jak w poprzednich filmach gdzie Pogromca był zbyt łagodny?
No nie gadaj. Pierwsza część była bezbłędna chociaż jakoś tam strasznie nie zachwycała. Druga z Travoltą (bodajrze) ponoc, (nie widziałem) była do bani a sam Frank ultra- lalusiowaty. Kolejna część będzie bardzo brutalna z tego co nam zwiastun pokazywał, będzie chyba jakaś poezja (taką jaką mielismy np w "oczach węża" czy w pierwszym "matrixie") no i mam nadzieje że fabułę będzie miał również wciągającą. Trzymam kciuki za nową serię i mam pnadzieję że położy dwa poprzednie filmy na kolana. W końcu Franek "Zamek" to jeden z najsłodszych i najbardziej uroczych superbochaterów.
Znaczy pierwsza wersja była spoko ostatnia, na swój sposób też była ok, ale brakowało po prostu tej brutalności i mrocznego klimatu.
Tak ale osobiscie uwazam że Punischer zasługuje na lepszy film niż nawet ten pierwszy z Lundgrenem (nie wiem czy dobrze napisałem). Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie jest to obok Bat- mana i Wolverine'a najlepszy z super bochaterów marvela i DC. Dlatego liczę że będzie przynajmniej tak dobry jak Batman "początek" i pierwszy "X men" (wg mnie jak dotąd dwa najlepsze filmy o superherosach). Tym bardziej że ostatni zwiastun do "war zone" zaostrza moje apetyty. No i ten aktor. Jego rola Tytusa w "Rzymie" była po prostu fenomenalna. Jak dla mnie nowy Punischer jako już sama postać prezentuje się zacnie, nie uważasz?
ja już swoje opinie na temat tego filmu wielokrotnie wyrażałem i pozwól że się powtórzę... Szykuje się najlepsza ekranizacja jak do tej pory, z początku myślałem że Ray będzie do dupy jako P. ale teraz widząc jego skrzywioną mordę i to co robi z ludźmi jestem innego zdania i wierzę, dostarczy potężnej dawki akcji :) A "Rzymu" niestety nie oglądałem, jedynie jakieś urywki więc nie będę się wypowiadać.
DOKŁADNIE!Jest tak jak powinno byc.Frank bezlitosny bez strojenia smutnowsciekłych minek jak dziecko, rozpierdala wszystko wokół, rozprowa typom ryje swoim arsenałem i robi z nich miazge.Tu dopiero widac prawidziwy realizm strzelanin kiedy to nie obrywa sie kulek w klate czy w plecy lub centralnie w czoło jak to głownie bywa, lecz kule trafiaja gdzie... trafia:D ogolnie rzeź niezła i jesli film nosi tytuł PUNISHER to tak powinien wlasnie wygladac.A co to wygladu pana Raya S. to nie mam zadnych zastrzezen.Ten film otworzy mu furtke do prawdziwej slawy.
O tak! Film musi być po prostu wściekły! Mieć taki klimat jak pokazane zostało na trailerze. Wnetrznosci muszą w sposób finezyjny (broń Boże chamski) fruwać po cały ekranie. W samym filmie zaś muszą być zużyte tony łusek a przeciwnicy mają być rzucani o ścianę lub wpadac do maszynek "mielniczych". I po tym wszystkim oczywiście podchodzi Frank i mówi "to dopiero początek". Film przy tym wszystkim musi dość błyskotliwy. Jakby nie mówić ten komiksowy Frank C ze względnej błyskotliwości tekstów jednak słynął. Film musi być poezją i takim lekkim gore zarazem. Ale nie da się zrobić lekkiego gore przy kategori poniżej 18. Boję się że producenci wezmą się za ten film i większości słynnych juz scen z trailera nie zobaczymy. Film będzie najlepszy z pośród wszystkich dotychczasowych adaptacji i co do tego nie mam żadnych wątpliwości ale co z tego skoro film ostatecznie może być po prostu sprawnie zrealizowanym filmem sensacyjnym jak mogłoby być o wiele lepiej.
To tyle.