Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

przypomina mi trochę Seagal'a a to nie wrózy za dobrze ;) Tak serio, to czy nie mogliby stworzyc całkowicie nowej serii poczynają od tego, co się wydarzyło w komiksowej serii "Born" ?

Dirty

Mogliby. Mogliby nawet powierzyć nam napisanie scenariusza i reżyserki. ALe czy tak zrobią. Poczekaj do Spilberga i zapytam czy da sie wykołować :) pozdrawiam czekam na film

Dirty

Mogliby. Mogliby nawet powierzyć nam napisanie scenariusza i reżyserki. ALe czy tak zrobią. Poczekaj zadzwonie do Spilberga i zapytam czy da sie coś wykołować :) pozdrawiam czekam na film

RAPTORZIOM_2

A wogóle tak calkiem serio nie zakładając nowego postu widze że zdjecia już zostały ukonczone. Nierozumiem czemu nie ma zadnych fotek jakiś z planu newsów czegokolwiek. Wytwornia też milczy do tego zadnej zapowiedzi zadnego trailera ileż oni to montują. W razie jakiegoś info. dzielcie sie na forum z nim

Dirty

Ze wszystkich aktorów którzy grali punishera ten ma najbardziej podobne rysy twarzy do pierwowzoru komiksowego.

Dirty

Sorry że Mój powyższy post zabrał tyle miejsca ale kursor Mi zjechał w dół.

wielebny_5

No właśnie, Wielebny ma rację co do wyglądu. Spójrzcie chociażby na tą okładkę:

http://odsiebie.com/pokaz/113955---9535.html

Chociaż Thomas Jane też całkiem nieźle pasował do tej roli.

ocenił(a) film na 8
Dirty

Mi też przypomina Seagal'a... dokładnie to pomyślałem jak zobaczyłem to zdjęcie

ocenił(a) film na 6
fifa114

bo zrobil taki grymas na twarzy a wy juz z tekstem ze do seagala podobny.Na tym zdjeciu moze troche ale normlanie to nijak ma sie podobienstwo do seagala.Mi tam on pasuje ryj moze byc, wloski zaczesane ulizane do tylu jak nalezy.Tylko czacha na klacie troche lipna.Tomas Jane mial fajniejsza czache.