Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Kiedy na DVD

ocenił(a) film na 10

Jeśli ktoś zna date premiery to proszę o pomoc

ocenił(a) film na 5
Mateo_SF

niewypał kinowy wiec pewnie szybko go wrzuca na dvd, możne luty

ocenił(a) film na 10
Cziken

Ty sam jesteś niewypałem.

ocenił(a) film na 5
_AcidDrinker_

A może mi powiesz że był to sukces kinowy?? 1 tydzień 4 mln $, a później nawet go nie było w pierwszej 10 bodajże. Nie mowie ze film to nie wypał bo go nie widziałem ,ale porostu nie przyjął się i tyle. W takich wypadkach szybko filmy wypadają z kin na dvd, co powinno zapewnić lepszy zysk.

ocenił(a) film na 5
Cziken

Punisher: War Zone $7,948,159
źródło box yahoo , jak dotąd zarobił przez 3 tyg. 8mln $.
Przykro mi

ocenił(a) film na 9
Cziken

Watpie zeby spodziewali sie wiekszej sumy. W koncu to nie PG13 za co dziekuje producentom i chyba za to pojde dwa razy do kina i kupie film na dvd kiedy tylko wyjdzie. A jak wyjdzie to zarobi duzo wiecej.

gaclav3

zarobić zarobi jeszcze gdyż nie miał premiery w kilku ważnych krajach :)

ocenił(a) film na 10
gaclav3

Dokładnie. Jak już sporo osób wspominało kategoria R to strzał do własnej bramki dla wielu filmów. Po drugie film miał premiere w grudniu, a to kiepska pora na premiery. Po trzecie ludzie są zniesmaczeni po wersji TJ'04 więc maja dość filmowych Punisher'ów ( są też wierni i oddani fani tej wersji którzy też nie pójdą do kina na War Zone - dla nich zbyt brutalny film ;D ) po czwarte część widzów sugeruje się recenzjami wszystko wiedzących, zawsze nieomylnych, super yintelygentnych i strasnie wykstalconych pieprzonych krytyków którym ich boska wiedza podpowiada żeby obrzucić War Zone błotem. No i właśnie War Zone nie miało jeszcze swojej premiery w wielu krajach ( szczerze mówiąc dziwi mnie to opóźnienie, może mi to ktoś wyjaśnić ???? )

A ja mówie że naprawde warto pójść do kina na War Zone. Bo to genialny film, wreszcie prawdziwy, programowy Punisher!!! Również pójde dwa razy, potem kupie DVD. Kasa od dawna odłożona:)))

ocenił(a) film na 5
Hannibal_Lecter_4

Właśnie przez brutalność, i tą kategorie wiekowa R, dystrybutorzy czekaj i przyglądają się jak sobie radzi w USa, a później stwierdza ile kopi wypuścić by nie stracić itd.No są przecież takie kraje które podłożyć muszą swój dubbing ;) może co niektóre go ocenzurują jeśli jest tak bardzo brutalny. Rożne przyczyny mogą być skłaniał bym się do 1. A po za tym jak wiadomo adaptacje komiksów cieszą się dużym powodzeniem w USA i może trochę Japończycy. A tak Europa to nie wiem czy przepada za komiksami.

ocenił(a) film na 9
Cziken

Ja przepadam i oczekuje porzadnego polskiego wydania ;p

gaclav3

na pewno przepada ale akurat postać Punishera nie jest aż tak znana w Europie jak choćby spider man, i jest to komiks typowo dla ameryki no bądź powiedzmy brytanii.

ocenił(a) film na 10
Cziken

Zwracam honor.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

na DVD? w Polsce? Może na gwiazdkę :P =