co Panisher ma na sobie?? co to kurde jest??? jakiś kombinezon do spawania czy co?? kołnierz po samą szyje!!! już sam t shirt by starczył!!! no i ten aktor!! weźcie sobie jakiś komiks Punishera i zobaczcie czy koleś jest wogóle do niego podobny!!! Dla mnie Frank Castle to Thomas Jane pasował idealnie!! A tak to będzie dobrze!!
Thomas Jane jako F.C spisał się naprawdę genialnie, i fakt że w WAR ZONE Punishera ma grać kto inny , po prostu wk*rwia mnie Maxymalnie bo właśnie Punisher z T.Jane uważam za jeden z lepszych filmów o postaciach z Marvela , i pomimo że Frank nie wyglądał DOKŁADNIE tak jak w komiksie , to nikt o zdrowych zmysłach nie może zaprzeczyć że T.J wypadł w Punisherze źle :) .
Popieram, popieram, popieram! Punisher w wykonaniu Thomasa Jane to był strzał w dziesiątkę, a tutaj... w sumie zobaczymy co z tego wyjdzie, ale moim zdaniem zmiana aktora nie była wogóle konieczna :/ Punisher "odjechał" teraz powrócił w WAR ZONE ale dlaczego musiał zmienić twarz...? A propo kombinezonu ;) to mi to trochę na jakiegoś sapera wygląda a i eksplozje są ;p pozdrawiam
Fakt...Thomas Jane przypominał Punishera...ale tylko z niektórych komiksów.Pewnie wam kojarzy sie głównie z pierwszymi numerami wydawanymi przez TM-Semic w których rysował Whilce Portacio... Otóż Ray Stevenson również przypomina Punishera...zwłaszcza tego z MAX'a...Nie ma co narzekać...Wersja z Jane'm była ok ale jakaś taka mało "Punisherowska"...znaczy cały film ktoś mu sie zwalał na chatę!?Nowy obraz będzie jedynym który potraktuje historię Franka po macoszemu;nawet jeśli ma to wyglądać jak w Hulko to mi to pasi.
Mi bardzo dobrze pasował Thomas Jane do roli Punishera. Nie wiem dlaczego zmienili aktora.
Ray Stevenson ma posturę i wredny wyraz twarzy Punishera z serii MAX. A Thomas Jane trochę przypomina ale tylko bardzo odmłodzoną wersje Franka.
Ray Stevenson ze wszystkich dotychczasowych aktorów wybranych do roli Franka on jest najlepszy i zdania nie zmienię choćbym miał skoczyć w ogień.
zgadzam się z przedmówcą, Ray wygląda jak rasowy Punisher, Thomas Jane to był wypicykowany laluś z nażelowaną grzywką i ładną buzią ... a to ma byc prawdziwy sk**wysyn .. :D
takze przynajmniej tyle, że tym razem w doborze aktora nikt nie dał dupy, szkoda tylko ze po trailerze ten Punisher wygląda jak b klasowiec :/ ... oby była rozp***dol i krew, no
Krew i rozpier**l będzie bo jest kategoria R :D, a Stevenson jako Punisher wygląda kozacko, ci co mówią , że nie pasuje chyba nigdy nie czytali komiksu punishera ani nie grali w grę z salonów ze stajni Capcom, Frank Castle to sku***el, w środku i na zewnątrz.
Popieram - Thomas Jane był zbyt wycackany, a nowy aktor wygląda zdecydowanie bardziej zbirowato. Punisher to przecież nie Matka Teresa z Kalkuty, tylko prawdziwy kozak zaporoski. Fani Franka powinni natychmiast dostrzec zmianę na lepsze...
I właśnie prawdziwi fani dostrzegają...A Thomas Jane nie był taki tragiczny...tak jak napisałem wcześniej- był w stylu Whilce'a Portacio a to tylko epizod w karierze Franka :-)Choć obecny w Polsce dzięki TM-Semic
Popieram ostatnich przedmówców. Nie mam nic do Thomasa Jane, bo uważam go za dobrego aktora, ale Castle w jego wykonaniu to żal.pl, ciołek do kwadratu. Nareszcie wybrali odpowiedniego aktora. Facjata pasuje, Frank wygląda tak jak prawdziwy skurwysyn. Po trailerze widać że sens podtytułu " War Zone " został zachowany. Nareszcie dostanę to czego oczekiwałem po poprzedniej wersji - totalnej rozpierduchy, chmary gości z AT i jednego faceta który bezkompromisowo tępi gnidy. Tego gościa gówno obchodzi że wywoła wojnę z bandziorami - sami tego chcieli, niech zdychają. Kostium jak najbardziej pasuje, czacha też bo przynajmniej nie wygląda tak idiotycznie jak w wersji TJ.
dzisaij słyszałem opinie ze w oryginale punisher miał t-shirt i skórzany płaszcz ... no ludzie, dosłownie makabra, ja pamietam Punishera z tych pierwszych komiksów, to miał niebieski kostium, z białymi wstawami, no ale własnie miał taki kołnierz na szyję... oczywiście dawniej komiksy sie rysowało tak ze bohaterowi było widac mieścnie jak miss mokrego podkoszulka cycki, .. dlatego ten skafander Franka, jest jakby realnym odpowiednikiem tego z komiksów z lat 90tych, naprawde jest zachowany ten stary styl. Mało tego, po drugim trailerze widac ze ten film to będzie prawdziwa Adrenalina, aż ciężko uwiezyc ze rezyserem tego jest kobieta ... Ray wygląda rewelacyjnie! kwadratowy ryj, kawał chłopa, ochrypły głos .... jest strasznie wkur ... ony, ma takiego powera ze wgniata ryje, rozwala łby, umie użyc kazdej armaty, no super madafucker do kwadratu! ... ave
Cytat z biografii Franka z Wikipedii:
"The Punisher's first outfit was a form-fitting black Kevlar bodysuit with a large white skull on his chest. According to the character, this draws the attention of the criminals to aim on his heavily armored body instead of his more vulnerable head. Each tooth of the skull is actually spare ammunition for firearms. Castle has used this costume on occasion in mid-2000s stories before The Punisher War Journal (vol.2). In both the Marvel Knights and MAX imprints, the Punisher's attire consists of a black t-shirt with a white skull on the chest, black jeans or cargo trousers, black combat boots, and a black trenchcoat."
Osobiście bardziej by mi odpowiadało, gdyby nosił czarnego t-shirta z czachą i płaszcz. Ten armor wg. mnie wygląda trochę nierealistycznie, ciekawe jak w czymś takim można wykonywać te wszystkie akrobacje.
dajcie spokój z tym kołnierzem, przecież szansa że dostanie w łeb czy szyje, jest mała ale prawdopodobna, a tłumaczenie że czacha miała odwracać uwagę zbirów aby nie celowali w głowę... no to można dzieciom tłumaczyć a nie dorosłym ludziom. Jestem pozytywnie nastawiony do filmu i mam nadzieję że będzie niezły dym, gdzie Pogromca się nie cacka tylko rozpieprza zbirów tak jak oni jego rodzinę.