Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Może wreszcie film będzie ciekawszy niż poprzedni z 2004r. bo tamten tylko na początku zapowiadał się dobrze potem to już kicha według mnie była.

Jarecki_10

Obejrzałem trailer i mnie zamurowało. Niezła rzeź. To może być ciekawe kino rozrywkowe. Autorzy pozazdrościli chyba niektórych scen nowemu Rambo i postanowili dodać coś od siebie :)

Oby reszta filmu także była na wysokim poziomie. Nie chcę totalnie bezsensownej rozpierduchy. Teraz dopiero można zobaczyć co by było, gdyby większość filmów na podstawie komiksów czy gier miała kategorię R. Niektóre ekranizacje aż się proszą o remake w wersji z podwyższonym progiem wiekowym.

ocenił(a) film na 6
Mithrill

punisher z 2004 roku roku byl wyczesany a ten mi nie przypada do gustu. uwazam ze powinien byc ten sam aktor co wczesniej i w takich klimatach jak tamten. war zone to bedzie kicha!!!

pepsimax87

Oj to na pewno nie bedzie kicha.Aktor świetnie pasuje do Punishera którego znamy z Komiksów a Jigsaw wygląda miodzioo!Thomas Jane który grał w 2004 dla mnie wygladał jak pijak i nie daruje mu tego ze tak spartolił ta postać! ;)

Jarecki_10

oj widze ze zrobili kolejna teksanska masakre.tom jane byl swietny jako punisher i wielka szkoda ze go nie w kolejnej czesci ale dajmy szanse temu gosciowi nowy bond tez nie jest zbyt urodziwy mysle ze czeka nas dobra dawka akcji w grudniu