Jest już świeżutkie pierwsze zdjęcie.Muszę powiedzieć że Ray Stevenson na tym zdjęciu przypomina mi trochę Stevena Segala...no ale poczekajmy na więcej.
Alez tak, zgadzam się. Tak samo mi się skojarzył, ze Stevenem Seagalem (którego z resztą nie lubię).
Co sądzicie o nowym Punishereze? Osobiście aktor na tej fotce mi się nie podoba jako Frank Castle (Tomas Jane i Lundgren byli wporządku).
Co sądzicie o broni? Czy nie powiniene zważywszy na jej ciężar (plus granatnik) trzymac jej w innym miejscu? I czy celownik kolimatorowy nie powinien znajodować się bliżej/lub zamiast szczerbinki?
Moim zdaniem Lundgren nie pasował bo ma rysy twarzy za bardzo nordyckie, a Jane ma za łagodne. Ten z nowej wersji jest w sam raz.
To zgadza się że na tym jednym zdjęciu przypomina S.S. ale na reszcie zdjęć przynajmniej Ja nie widze podobieństwa. Warzniejsze jest jednak to czy główny bohater będzie brutalnym świrem tak jak w komiksie albo w grze czy będzie może znowu takim "zakochanym shekspirem" jak w wersji z Tomem J.
Bunch co się tyczy tego granatnika M-203 to nie widze żadnych sprzeczności. Natomiast fakt celownik ma umieszczony w nietypowym miejscu ale tak też można.
Na zdjęciu nie jest podwieszony granatnik M203 tylko AG36. Co do montażu celownika kolimatorowego- to jak komu wygodnie, właśnie po to jest szyna RIS.
Racaj nie zwróciłem uwagi jest to podwieszany granatnik AG36 firmy HK.
Jest nowocześniejszy od M203 (taki miał na końcu filmu Punisher w wersji z T.Jane).
Wszedlem na oficjalna stronke WAR ZONE i troszke jestem zmieszny bo sa tam w sumie trzy zdjecia jedno głowne i dwa z filmu no i troszke sie przestraszylem bo aktor ten troche malo przypomina komiksowego Punishera - fakt ze ma troche zakazana morde ale nie do konca tego sie spodziewalem no trudno mam nadzieje ze jego gra jak i cala fabula filmu milo mnie zaskoczy byle tylko z wielka fantazja mordowal gangsterow ( chociazby jak w grze REWELACJA ) !!! Swoja drogą gdy by Steven Seagal byl z 20 lat mlodszy i przybral z 25 kg masy mięśniowej to bylby idealnym kandydatem do roli Franka Castle !!!!!
Jak dla Mnie to najbardziej podobny aktor do wersji koniksowej ze wszystkich którzy byli do tej pory. Strona oficialna jest jak na razie bardzo skromna ale z tego co czytałem w kilku miejscach ma się to już niedługo zmienić. Tak KAŻDY fan Punishera chciałby żeby w nowej wersji Pogromca miał tak wyuzdaną wyobrażnię jak w grze. Co do tego ze Stevenem Seagalem to dość orginalny pomysł nie słyszałem jeszcze takiego.
Zgadzam się, w grze przesłuchania były ciekawie przedstawione, w filmie też mogłoby się coś takiego pojawic- może nie z użyciem pieca krematoryjnego, czy wiertarki, ale mogłoby się pojawić. I jeszcze wspomnienia z Wietnamu- to mi się bardzo podobało.
Stary to z piecem i wiertarką to były jedne z najlepszych przesłuchań w grze. Tylko żeby ten film był konkretny pod względem brutalności.
Czytałem w kilku miejscach że wersja The Punisher z T. Jane odniosła mały sukces w kinach dlatego że było tam mało akcji i że średnia brutalność występowała ( oczywiście średnia jak na postać Franka Castle). Fani oczekiwali prawdziwgo pogromcy, a nie do końca tak wyszło.
Mi osobiscie wogole sie nie podoba , nie pasuje mi do roli Punishera , doskonale pasowal Tomas Jane przypominal lepiej Punishera z komiksu :D
No mi właśnie aktor tez nie pasuje.
Najlepszy był do tej pory Lundgren.
A gdyby mu przefarbowali włosy na czarno to byłby jeszcze lepszy. Przecież chodzi o to by był odzwierciedleniem tego komiksowego Punishera. Gra spełniła oczekiwania.
pasować to mi może but na stope albo surówka do kurczaka. Nie widziałem filmu nie wiem jak zagra a nóż widelec rozjebie nas na kawałki
bo nie ma kwadratowej twarzy jak Lundgren czy Jane ? dajcie spokój zobaczymy co potrafi ostatnio przeczytałem że będzie mówił z amerykańskim akcentem więc jedna wątpliwość rozwiana ;p
2 nowe zdjecia.
http://www.marvel.com/news/movies.2437.True_Grit:_2_New_Punisher:_War_Zone_Photo s
teaser w lepszej jakosci
http://www.firstshowing.net/2008/06/12/first-punisher-war-zone-teaser-trailer/
Że co Thomas Jane najbardziej podobny do Franka czy wy kiedykolwiek czytaliście komiks gdzie niby te podobieństwo jest bo ja go raczej nie widzę Dolf i Ray są najbardziej podobni z wyższą notą dla Raya Stevensona (pasuje idealnie)