Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Propozycje Obsadowe

ocenił(a) film na 4

Kogo widzielibyście w nadchodzącym filmie? Mamy w końcu Micro, mamy Soapa, mamy Jigsawa. Jakie są wasze propozycje odnośnie obsady?

Moją zamieściłem tutaj ;).
http://www.punisher.pl/aktualnosci/szczegoly/15/propozycje-obsadowe.html

Corn

Moja idealna obsada, niestety kompletnie nierealistyczna:

Frank Castle: Thomas Jane - wielka szkoda, że zrezygnował, idealny Punisher, bez niego ten film nie zapowiada się zbyt dobrze, ale kompletnie go nie skreślam
Micro: Philip Seymour Hoffman - świetny aktor i pasuje wyglądem
Jigsaw: Christian Bale - psychopatów i łotrów grać umie - "American Psycho" i "Shaft" - do tego odpowiadałby wyglądem, bo Billy Russo miał ksywkę "Przystojniak"; w tej roli dobrze wypadliby też Ray Liotta i Michael Keaton, gdyby nie byli za starzy
Martin Soap: Steve Zahn - talent do grania fajtłap ma, komediowy również

Chan_Ka_Kui

Zgadzam się co do Bale - byłby dobrym Jigsawem. Moja propozycja obsady roli Soap'a może dziwić ale ja widziałbym w niej ... Aarona Eckhart'a (w komiksach rysowanych przez Darick'a Robertson'a Soap bardzo mi tego aktora przypominał).
Nie wiem czy w filmie pojawi się Molly Richthofen, ale ja w jej roli widziałbym Famke Jensen.

ocenił(a) film na 7
Corn

Dla mnie JIGSAWA powinien zagrać Jack Nicholson ,a co do roli punishera dla mnie nie pasuje ten nowy.Zdecydowanie lepszy byłby Thomas Jane no ,ale niestety się nie zgodził.Wielka szkoda.Na film i tak pójdę bo jestem fanem PUNISHERA :]