Punisher: Strefa wojny

Punisher: War Zone
2008
6,1 23 tys. ocen
6,1 10 1 22719
5,1 14 krytyków
Punisher: Strefa wojny
powrót do forum filmu Punisher: Strefa wojny

Jak oglądałem na początku miałem mieszanę uczucia czy aby nie będzie przekąbinowany aż wpadł mi w ręke ten trailer http://pl.youtube.com/watch?v=wkxLWWiz5O8&feature=related Po tym zauważyłem że ludzie to robiący wreszcie wiedzą jaki był Punisher !!!! To był mordeca ale i gość z jajami nie żaden smerf czy krasnal jakiś ;] Spierniczyć zawsze się da radę ale jak nigdy czuje że to może być ten sk...el którego przebija juz chyba tylko Lobo :P Ale i z duszą ;]Oby tak dalej!!!!!

ocenił(a) film na 10
dux10

Błagam nie przyrównuj Punishera do Lobo. Ten pierwszy to chyba najbardziej realny komiksowy gość, dla mnie obiekt kultu, a drugi to z tego co pamiętam mega palant, kretyn do n-tej potęgi, ćwok którego nie trawię od dziecka. I zamknijmy ten temat bo pisanie o lobo na forum o Punim to profanacja Castle'a.

ocenił(a) film na 9
Hannibal_Lecter_4

No Punisher to dla mnie też kult w sumie razem z Batmanem do spółki, ale proszę nie obrażać LOBO :) bo lubię tego skurwysyna :)

użytkownik usunięty
dux10

obejrzałem wszystkie trzy (chyba że jest więcej, o których nie wiem) i stwierdzam wszem i wobec że mi się kur..a zaje...cie podoba:)

ocenił(a) film na 8

ja tam nie zabardzo widze w roli punishera tego Ray'a Stevensona bardziej wolałem jego poprzednika z wczesniejszej części ale moze się myle bo to jak narazie odczucia po trilerze który moim zdaniem był słaby przedstawiał tylko strzelanie i strzelanie !!!

ocenił(a) film na 8
mAster_Z

i krew krew krew :-)

WRESZCIE brutalny Punisher... ile można było czekać!

ocenił(a) film na 6
dux10

Trochę jestem zmieszany , ale... podoba mi sie ta brutalność , nareście bezlitosne zabijanie i podcinanie gardeł , panowie FRANK wrocił z dalekiej podrozy !!!!!!!

Jezier_T

Zgadzam się z przedmówcą - nareszcie film z jajami, z tego co prezentują zwiastuny będzie się działo. Tylko dlaczego do ku**y nędzy nie zrobili tak Max Payna?????

ocenił(a) film na 7
kubenson

bo niektórym zależy tylko na kasie