Zdecydowanie zalecam Panu natychmiastowe skierowanie się do szpitala psychiatrycznego oraz poinformowanie organów ścigania o Pańskiej ukrytej pedofilii. Pokazanie 15-latki i kawałka jej nogi nie stanowi jeszcze pedofilii dla wszystkich nie-pedofilów.
Obejrzałem film 2 razy, raz tak z ciekawości a potem drugi aby wychwycić wszystkie te pedofilskie momenty - i niestety nic ! Film w niczym się nie odróżnia od innych produkcji.
Być może Pan tego nie wie ale krótkie spódniczki u młodych dziewczyn/kobiet są dość popularne i ludzie w pełni władzy umysłowej nie widzą w tym dodatkowych podtekstów. Szczególnie, że film nie eksponował panny Dakoty i jej wdzięków w sposób nieodpowiedni.
I nie, nie piszę tego po to aby Pana obrazić a po to aby zwrócić pańską uwagę na niebezpieczeństwo jakie może grozić panu i ludziom w pańskim otoczeniu.
Z wyrazami szacunku,
Folrorn
No i się niestety zgadzam. Po przeczytaniu recenzji miałam podobne odczucia.
"Pokazanie 15-latki i kawałka jej nogi nie stanowi jeszcze pedofilii dla wszystkich nie-pedofilów. " podpisuje się pod tym zdaniem.
to tyle :)
Hmmm też nie dopatrzyłam się tam pedofilii. Po za tym ona miała 13 a nie 15 lat. Jeżeli uważasz, ze coś między nimi iskrzyło to współczuję Twoim dzieciom, których nigdy nie przytulisz, bo będziesz się bał, ze to pociąg seksualny ewentualnie jak zobaczysz swoją córkę w wieku 13 lat ubraną w krótką spódniczkę... bo może się to skończyć albo niezłą reprymendą albo stwierdzisz, ze Twoja córka Cię pociąga. Między tą dwójką widziałam raczej relacje brat-siostra niż "mają się ku sobie".