PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=320890}

Push

2009
6,4 46 tys. ocen
6,4 10 1 46195
5,1 8 krytyków
Push
powrót do forum filmu Push

Gra aktorska

ocenił(a) film na 2

Według mnie Camilla Belle zagrała słabo,a w Dakotcie Fanning nie podobała mi się scena gdy udawała upitą.Ogólnie film mi się nie podobał i nie wyróżniał się zbytnio od masy badziewi które grają w kinach.

ocenił(a) film na 6
Pietrasbmx

Tylko trzeba zwrócić uwagę, że Dakota Fanning raczej nie wiedziała jak to za bardzo zagrać skoro (bynajmniej nie powinna) jeszcze nie piła.

ocenił(a) film na 2
HetH

No i?? co z tego to jej nie usprawiedliwia. :P

HetH

Żaden z aktorów (nie tylko z tego filmu) nie zabijał, nie umierał, nie latał w kosmos czy pilotował F-16, a jednak jakoś to wszystko potrafią zagrać.

ocenił(a) film na 6
anjin64

Zgodzę się z tobą w 100%. Jednak niektóre rzeczy gra się dużo łatwiej od innych. Akurat to jej nie wyszło.

użytkownik usunięty
anjin64

JEśli już się czepiamy to niekoniecznie:D bo rozumiem, że do upicia się możecie mieć pewne odniesienie.. ale skąd wiecie jak wygląda: zabijanie, umieranie, latanie w kosmos, pilotowanie F-16 by ocenić czy grają to wiarygodnie?
Mnie osobiście zawsze zastanawiało jak to szybko zapominają, że np ich postrzelili- poboli troche przy postrzale, a potem dajesz- wstajesz i biegniesz lub wyglaszasz jakieś arcymądre kwestie- mnie jakby skurcz w nodze złapał to bym nie wstała i nie pobiegła.. Albo lepiej.. w ogóle ich to nie rusza.. postrzelili, a co tam.. to jakby się skaleczyć przy krojeniu lub styl- westchnę i powoli umrę, a nie sądzę by taki potrzał w brzuch czy nogę bolał mniej niż złamanie- a wystarczy obejrzeć kilka filmików na youtube by od wrzasków "poszkodowanego" zaczeło nas boleć...

ocenił(a) film na 10
HetH

Mogli jej dać ze dwie setki, od razu by lepiej wyszło ;d