Postanowiłem się wybrać na ten film do kina,,No i po obejrzeniu tego
filmu zawiodłem się , to nie jest ten film co tak czekałem na niego...to
ja wole serial Herosi...
film jest po prostu dnem, kończy się w takim miejscu, gdzie właściwie powinna być połowo. Nie ma zakończenia, efekty specjalne wcale nie są takie specjalne, co do fabuły to można by było coś z tego wykrzesać, ale reżyser chyba był pijany podczas kręcenia ;)
solidne 4/10
Całkowicie się zgadzam, długo czekałam na premierę i się zawiodłam. Film nie był dnem, ale spodziewałam się czegoś innego. Akcja wcale nie był szybka, fabuła trochę nudnawa... Można było zrobic cos lepszego z tej historii...
Ja dzisiaj postanowiłem się na to przejść, bo już nie miałem dużego wyboru, a że jest Środa z Orange i bilecik za dyszkę, to czemu nie.. Spodziewałem się dna, a było jeszcze gorzej :) Myślałem, że tylko brak dobrej fabuły miał być wadą tego filmu, nadrabiać miały efekty specjalne, ale nic ciekawego, prócz urywków ze zwiastuna, nie ujrzałem. Może za bardzo się przyzwyczaiłem do seriali typu Heroes, 4400 itp, ale nawet osobom, które nie widziały nic z tego gatunku, nie mogło się to za bardzo spodobać..
Na dodatek.. nie czytałem wszystkich opinii i newsów, ale czy szykuje nam się kontynuacja tego filmu? Po śmierci jednego kolesia Dywizja niekoniecznie musi zniknąć :P
przez pierwsze 10 minut zapowiadało sie nieźle. przynajmniej można sie było pośmiać ze śmiesznych min tych panów, którzy krzyczeli...
ale najgorszy w tym filmie jest pseudo wątek miłosny. jest strasznie naciągany i odpychający.
A mnie się film nawet podobał. Ot takie lekkie kino. Akcja się nie ciągnęła, było kilka niezłych scen. Widocznie dużych wymagań od takiego typu kina nie mam:)