7,5 8,3 tys. ocen
7,5 10 1 8317
7,8 13 krytyków
Pusher III - Jestem aniołem śmierci
powrót do forum filmu Pusher III - Jestem aniołem śmierci

Być może nawet najlepsza z trylogii, chociaż łatwiej ją porównać do 'dwójki' niz jedynki. Jak zwykle wstrząsający naturalizm (scena pozbywania się zwłok), bardzo ciekawa postać, dobra muzyka. Szkoda tylko ze Polak jest najobrzydliwszą postacią całej trylogii... Ale na kogoś paść musiało.

dezz

dokładnie, Polaka dosyć stereotypowo przedstawili ;] ale film mega, kto wie czy nie najlepsza część trylogii.

ocenił(a) film na 8
piot1_86

E tam... Nie tak stereotypowo znowu. Jak mu zaoferowali wódkę to powiedział "nienawidzę wódki!", a potem wziął sobie lód do piwa.

ocenił(a) film na 9
sysak

dokladnie! to mnie najbardziej zaniepokoilo co to za POLAK??!:D lod do browara ? a z ta wodka to chyba albanczyk mowil ale glowy nie dam;) Najlepsza cz.1 pozniej 2 i 3...milo rlz;d

ocenił(a) film na 10
harom

właśnie widziałam ten film, na 100% Polak powiedział że nie lubi wódki:)

ocenił(a) film na 9
laa_rose

Według mnie dosyć trafnie nakreślili polaczka, buraki(w sensie mentalnym) są najłatwiej zauważalne przez tubylców.I spokojnie można przyjąć że scenarzysta słyszał-spotkał się z gagiem z lodem i nie lubieniem wódki. Choć to drugie zaskoczyło mnie:). No i ten motyw z "magic polish powder";) rozbroił mnie celnością.
- Kokain?
-no kokaina chcesz?
masakra :)

ocenił(a) film na 10
MCDEVIL

zgadzam sie - ta scena jest genialna !! Gosc zagral bezblednie takiego typowego dresika - cwaniaczka - kolo ma "super" angielski : She has only faking in her brejn :)) Hehehehehe ! Caly epizod z polaczkiem miazdzy !!