Dopiero teraz zauważyłem że założyłaś kilka wątków a ponieważ ten jest ostatni ( 2013) więc napiszę to jeszcze raz ....film cudowny panie zagrały rewelacyjnie no i są naprawdę pięknymi kobietami.Nie wiedziałem że mogą być tak piękne filmy o miłości kobiet choć obejrzałem w tym tygodniu już kilka takich filmów ,a wszystko to wina filmu Kiss Mig który to wpadł mi w ręce :):):) w zeszłym tygodniu,i oczywiście jest dla mnie numerem 1 a Pustynne serca to numer 2 .Zobaczę za kilka dni jak zciągnę i obejrzę kilka innych filmów o tej tematyce.Pozdrawiam serdecznie.
Nieźle proszę pana :) O Kyss Mig też napisałam na filmwebie, na forum tegoż filmu, i to całkiem sporą epistołę z ciekawostkami. Tutaj założyłam kilka tematów, ale linki które kiedyś działały i prowadziły do ciekawych miejsc, zdjęć, klipów niestety nie są już aktualne.
No proszę ,czytałem twoje wypowiedzi ale nie zwróciłem wówczas uwagi na to kto pisze .Fakt ..bardzo trafne uwagi ale choć troszkę zjechałaś bohaterkę ( żart ) to i tak jest to dla mnie numer jeden o co mam nadzieję się nie pogniewasz ,przyznaję że Mia początek miała troszkę sztywny ale rozkręciła się szybko.Sceny -kiedy paliły papierosa i Frida proponuje jej wycieczkę do lasu ...pamiętasz jak Mia zareagowała ? rewelacja tak samo jak scena jazdy na rowerze choć przyznaję że muzyka w tym momęcie zrobiła swoje no i ta scena kiedy czeka na Fridę schowana ..ten moment kiedy dotknęła ściany - gienialne.To tyle ... na razie bo kto wie ,może odpiszesz :):) jeśli tak to prośba ....nie panuj mi ok? :)
Odpiszę któtko :) Kyss Mig jest w czołówce moich ukochanych branżówek. Gniewać się nie będę:) a słowo "pan"było użyte tylko dla podkreślenia dość niecodziennej sytuacji na forum Desert Heart :)
AAAAA ..no tak rozumiem .No to jeszcze podaj mi kilka twoich ulubionych branżówek postaram się je zciągnąć . No chyba że już je mam ...bo w kolejce czekają Aimee i jaguar,buntowniczka ,Córka botanika,,Gdy zapada noc ,Prawda o Jane ,Gry weselne ,Nie potrafię inaczej i Pewnego lata , tyle na razie wyczaiłem.Dzięki że odpisujesz
https://www.filmweb.pl/user/karen_/blog/2008/10
moja lista kończy się na 2010 roku, bo potem nie udało mi się już edytować tej notatki. Po 2010 było jeszcze wiele filmów wartych uwagi. Mnie się najlepiej oglądało: "Duke of Burgundy", "Flores Raras", "Drugie życie Lucii", "Faworyta" :)) (to nie jest typowy przykład, ale po prostu uwielbiam tę tragifarsę w kobiecym wydaniu i kompletnej realizacji filmowej, i znam chyba każdy kadr tego filmu), aktualnie nadawany serial HBO "Gentleman Jack", "Thelma", "Carol" (tylko końcówka i oddanie epoki). Pewnie mi wiele umknęło, ale wybór jest ogromny https://www.imdb.com/search/keyword?keywords=lesbian&ref_=kw_nxt&sort=year,desc& mode=detail&page=1
W twojej kolejce czekają smaczne kąski :) Miłych seansów!