PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=274311}

Quake

2007
6,5 14  ocen
6,5 10 1 14

Quake
powrót do forum filmu Quake

Ja pier*ole co za ludzie! Nikt jeszcze nic nie wie o tym filmie ,nikt nie zna fabuły (to huk że na podstawie gry) ani obsady a już qrwa wysoka ocena!Qrwa co wy oceniacie grę czy film?!Chyba stronki w necie się wam poj*bały...I nie rozp*ierdalajcie mnie tekstami w stylu "to jest moja ukochana gra" bo to brzmi jakbyście w życiu nik was nie kochał ,można lubic gry ale nie bez przesady!LUDZIE NAJPIERW POCZEKAJCIE DO PREMIERY A NIE OCENIACIE W CIEMNO!!!!! Do qrwy nędzy pomyślcie trochę!Ja pier*ole dzieci neostrady!

RedKoona

opanuj się. oceny wystawione od dziesięciu ułomów to naprawde mało;)

RedKoona

Oki masz rację,ale niech najpierw zastanowia się trochę zanim zagłosują...Pzdr!

RedKoona

A WŁĄŚCIWIE COŚ WIADOMO O TYM FILMIE BO ZARAZ SIĘ TEŻ WKUR...!!! CIEKAWE CZY ON WŁAŚCIWIE POWSTANIE :\

ocenił(a) film na 7
RedKoona

Człowieku weź sie puknij w łeb co piszesz, do kogo piszesz i w jaki sposób piszesz. Ja dam 10 filmu nie widziałem ale jestem takim maniakiem ze film choć nie wiem jak by był spie*rzony to i tak dla mnie będzie świetny. q1, q2, q3a, q4 wszystkie części kocham, we wszystkie grałem a w arene i 4 jeszcze gram i z góry wiem ze quake 5 też będe ubóstwiał a będzie q5 bo już zapowiedziano, że będzie to przełom jak wtedy gdy wydano quake 3 arena. Jaka gra w podobnym stopniu tak zawładneła światem jak q3? w podobnym bo żadna mu nie dorówna. Mam też nadzieje ze seria gier i filmów quake będzie trwała bez końca.

^YoGgY.

Co0Ldude

'Jaka gra w podobnym stopniu tak zawładneła światem jak q3? w podobnym bo żadna mu nie dorówna.'

Q3 (cała seria w sumie) miał to szczęście, że wyszedł jako pierwszy ;)
Jest przecież seria Unreal Tournament, która zżera Q3 na śniadanie oraz inne bardzo dobre shootery online (Battlefield, SW Battlefront).
Chodzi mi o to, że nie powinno się być takim zaślepionym fanatykiem, chociaż szanuję Twoje zdanie ( sam lubię popykać w Quake2 online :D ).

A wracając do tematu... nie ważne, że lubisz grę - nie wystawia się oceny przed sprawdzeniem czegoś. Szczególnie filmu. A tłumaczenie, że nawet jeśli film byłby totalnym gniotem, to i tak dasz 10 bo nazywa się Quake jest po prostu dziecinnie śmieszne.

Po drugie - jakiej cholery można głosować na filmy, których nie ma?! Ja nie wiem, czy to jest tak trudne do zrobienia, że ekipa filmwebu leje na to ciepłym moczem? Możliwość głosowania powinna być udostępniona dzień po premierze filmu :/

ocenił(a) film na 10
Mithrill

ale Wy sie wszyscy tym podniecacie...niech sobie Kłejk
ma te oceny,co Was tak to boli?:P klniecie,krzyczycie,gryziecie
kopiecie,jeszcze sie popłaczecie! spokojnie:) dobrze jest
wrzućcie na luz,to nie jest sprawa życia i śmierci:)
pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 7
Mithrill

Unreal Tournament? hahaha nie bądź śmieszny ;)