PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118644}
6,3 103 tys. ocen
6,3 10 1 103468
4,3 26 krytyków
RRRrrrr!!!
powrót do forum filmu RRRrrrr!!!

sprawdzę listę obecności: Łupek ? jestem, Łupek ? jestem, Łupka ? jestem, Łupek ? jestem... :d

ocenił(a) film na 8
W_B_B__Beaver

oglądałeś z lektorem, nie ma nic gorszego. Obejrzyj ten film z dubbingiem polskim i wtedy oceń.

aleera89

mowy nie ma :D, polski dubbing zniszczyłby nawet "Skazanych na Shawshank" albo "Taksówkarza" - to jest największe zło filmowego świata, także nawet największemu wrogowi odradzaj polski dubbing
owszem z lektorem oglądałem, ocena adekwatna, nigdy więcej nie wracam już do tego filmu
pzdr

użytkownik usunięty
W_B_B__Beaver

to żałuj, że nie chcesz obejrzeć z dubbingiem - polski lektor jest tak zepsuty, że szkoda tych bzdur słuchać. Dubbing w tym filmie to moc. Ale nie, to nie.

zaraz, sugerujecie, że 7/10 to słaba ocena ?? nie wierzę, że dzięki polskiemu dubbingowi wstawiacie 9 albo 10, nie wierzę...

użytkownik usunięty
W_B_B__Beaver

oczywiście, że tak. Ja wiem, że polskie dubbingi to...ale RRRrrrr! to film, który bez dubbingu nie istnieje. Dialogi w lektorze są żałosne, ale radzę ci, zobacz na przykład na kino.pecetowiec.pl ten film z dubbingiem. Jestem pewien że bardziej Ci się spodoba. Szczerze. A Ta cała "Łupka i Łupek" o mój Boże. Błagam Cię. Nie poniżaj tego filmu.

użytkownik usunięty

film, który bez dubbingu nie istnieje to "Gwiezdne Wojny" a "RRRrrrr!!!" to fajowy film z dubbingiem jak i z lektrorem chiciaż lepszy lektor. Jedyna znana osoba w polskim dub to Kryszak a to troche za mało

ocenił(a) film na 6
W_B_B__Beaver

zgadzam sie z kolegami i koleżankami. Dubbing polski to moc tego filmu:) W dubbingu wszyscy nazywali sie Adam i Ewa:)

Nicolis

Dla mnie lista z Adamem i Ewą była śmieszniejsza niż jakieś łupki:d

Nicolis

Adam i Ewa? I gdzie tu absurd? W oryginale nazywali się po prostu Pier, wszyscy bez wyjątku i właśnie to było dla mnie absurdalne, że nawet kobiety zwały się Pier. ;-) Jak oglądać filmy to tylko z napisami, żadnych lektorów czy dubbingów, które przeinaczają dialogi i zakłócają odbiór.

ocenił(a) film na 8
Ufos

ty tak na poważnie?

użytkownik usunięty
W_B_B__Beaver

ale nie oglądałeś z dubbingiem obejrz z nim to zobaczysz;DDD

ocenił(a) film na 10
W_B_B__Beaver

z dubbingiem jest owiele lepsze i smieszniejsze

ocenił(a) film na 9
W_B_B__Beaver

Zgadzam się z tymi, co twierdzą, że dubbing jest mocą tego filmu. Osobiście nie lubię, gdy filmy są dubbingowane (animacje - owszem), ale tu - po prostu miazga. I 9/10 właśnie za ten dubbing.