Zacznijmy od tego, że tartakovsky na prawdę umię zrobić porządną animację dla dorosłych, popatrzmy chociaż na ten nowszy sezon samuraja jacka który był skierowany do starszej widowni. Czemu nie można powtórzyć takich wspaniałych sukcesów? Nawet jakbym chciała, to nie umiem polubić tego filmu. Fabuła jest gorsza niż z taniej bajki dla dzieci, ale ludzie i tak będą oceniać ją wyżej bo jest ,,dla dorosłych". Nie wiem jakich dorosłych śmieszą takie rzeczy, chyba tylko jakichś spaczonych. Film ,,Pies w rozmiarze XXL" ma bardzo podobną fabułę, tyle, że jest dla dzieci i nie ma wątku miłosnego, czemu więc ten film jest tak jechany? Może jakby chodziło o ucięcie jajek ludzie klaskali by jak tutaj
Po prostu to nie jest film na Twój gust. Ja na przykład dobrze się bawiłem. To prosta i specyficzna animacja która nie jest dla każdego. Mimo primitywności ma on swój urok a relacje między bohaterami są całkiem zabawne. Sama animacja wizualnie to mistrzostwo. Zgadzam się natomiast co do żartów seksualnych bo było tego za dużo zdecydowanie. To lekki film dla ludzi ze specyficznym humorem.
nazywają takie coś - komedią. ludzie tworzą komedie, by inni ludzie mogli się pośmiać. do komedii trzeba mieć wiele dystansu do siebie i otaczającego świata. fabuła w komediach przeważnie nie jest ważna.
te filmy śmieszą dorosłych, którzy rozumieją to co napisałem wyżej.
przez swoje ograniczenia nie umiesz dostrzec satyry w tym filmie, który jest wbrew pozorom dość inteligentny i dlatego dla dorosłych. jest dla dorosłych, nie tylko z uwagi na wulgarność i seks, ale też dlatego, że dzieci w ogóle go nie zrozumieją, bo to nie dla nich.
aha, i nie każdy film jest dla ciebie, dlatego może ci się nie podobać i nie musisz z tego powodu troskać.
Każdy właściciel psa nie zgodzi się z ani jednym co zostało tu powiedziane. Film jest obrzydliwy i pusty. Ogladanie seksu dla seksu, można zrealizować na innych stronach. Komedia jest tym lepsza gdy ma przemyślany humor współgrający z fabułą. Straszne to jest, że ludzie są w stanie obejrzeć taki film który ma godzinę z kawałkiem i uznać to za wartościowo spędzony czas, gdzie humor jest taki jak typowego 13 latka w szkole. Ktoś mnie obraża co odpowiedzieć? ,,Kvrwa, kvrwa, kvrwa, siusiak", taki jest humor tego filmu.
Bardzo słabe jest to, że oceniasz wiekszość filmów zero jedynkowo, wchodząc na twój profil od razu widać kim jesteś. Coś się nie spodobało? 1. Coś się spodobało? 10. Nie wnosisz żadnej kultury ani wartości merytorycznej albo nawet jakiegokolwiek zagadnienia w dyskusji. Widać też od razu jakie filmy oglądasz i jakie wartości cię interesują, podsumowując słabo. No i na koniec polecam troche weryfikować to co piszesz, strasznie dużo błędów językowych, zakładam że nie masz 18 lat?