Nie wiem czy wydac 2 dychy na browar czy isc do kina na nowego Rambo ? straszny paradoks,bo prawie wszystkie recenzje mowia ze film porazka a widzowie na forach prawie ze zachwyceni ! to jak to jest naprawde? w sumie wychowalem sie na filmach Sylvka i wypadaloby udac sie do kina,na na pewno juz ostatnio czesc tej kultowej seri ale pytanie czy warto? John dobrze ich rozQrwia na ekranie ? nie ma dluzyn ?
Bilet kosztowal mnie 25 zl i mialbym za to 4 pak i Kebab z frytkami.Teraz wiem ze tak moglem zrobic.Moze nie byla to cuchnaca kupa gnoju,ale Sylvek juz powinien odejsc na emeryture jako aktor,bo ogladanie jego umeczonej facjaty robi sie juz nudne.Film wzglednie mozna obejrzec,ale lepiej poczekac z tym na DVD (czytaj na torrenta)
Wybacz, ale jeśli wahasz się czy wydać pieniądze na film w kinie czy na szczyny w butelce to nie za dobrze z Tobą :/
To z tobą nie jest za dobrze, skoro ten bezsensowny gnój oceniłeś na 8/10 - widać od razu,
że z powieści to ty widziałeś co najwyżej okładkę, bo o czytaniu nie ma w ogóle mowy.
wybacz misiu pando, ale chyba coś ci się pomerdało bo odpowiadasz na mój post a mieszasz do tego wypowiedź autora tematu...
To ty wystawiłeś zwierzaczku 8/10 tej padace, a nie autor tematu, więc nic mi się nie pomerdało - mój post wyżej był skierowany do ciebie.
a czemu misiu piszesz o powieści ?? ja o niej nic nie pisałem ;) poza tym nowy Rambo nie powstał na jej podstawie ;)
Piszę zwierzaczku o powieści, bo tylko ona jest tutaj warta uwagi, a wszystkie te filmy to padaka po całości. Zresztą sam David Morrell wstydzi się tego najnowszego gówna.
Piwo to jeden z najwiekszych wynalazkow w dziejach ludzkosci ! moze nawet wiekszy niz wynalezienie internetu... a ty nazywasz to szczynami w butelce? Na tej planecie sa 3 najwieksze przyjemnosci dla czlowieka...Pieniadze,Seks i zimny browar !!! wiec to chyba z Toba jest cos nie tak.