4,9 33 tys. ocen
4,9 10 1 32771
3,5 11 krytyków
Randka w ciemno
powrót do forum filmu Randka w ciemno

No jak na polska komedię romantyczną to jestem zachwycona ;) Oczywiście, niektórych scen mogłoby nie być, ale Żurek rewelacyjny i Maciąg też niezła. Dereszowska tylko mnie wkurzała, a Szyca mogliby wymienić na kogoś innego ;) Długo nie wiedziałam czy się za to brać, ale cieszę się,że w końcu obejrzałam ...

shanti1993

Ja również się zbierałam z tym filmem długo i teraz trochę żałuję. Szczerze spodziewałam się czegoś głupiego i tandetnego, a jednak mnie zaskoczył. Film mi się strasznie podoba jak najbardziej OGROMNY PLUS.

Nieraz fajnie jest obejrzeć coś romantycznego :)

fisti

tak, tak, właśnie urzekła mnie postać Kuby, a Żurek zagrał ją świetnie moim zdaniem, tylko nie potrzebna ta scena z Lindą ( pewnie wiesz o, którą mi chodzi) .Czy my nie potrafimy robić fajnych komedii romantycznych bez gołej baby? ;) Jak dla mnie to za to minus i za Dereszowską, reszta to duży plus ;)

shanti1993

Dobry Żurek nie jest zły:)

ocenił(a) film na 9
shanti1993

No no tu masz rację jak na polską komedie jest całkiem nieźle, jestem zdumiony tym co widziałem, myślałem że to kolejny gniot w stylu lejdis czy testosteron. Jest całkiem nieżle 9/10 w polskich realiach!!! :) Lesław Żurek dobra naprawde dobra rola!!!

ocenił(a) film na 7
shanti1993

może być,chociaż ten Szyc-nic nowego... no i znowu o pedałach-bardzo pociągający temat tym razem była i lesbijka,tak dla równowagi
podobała mi się Maciąg no i Kubuś
pan Żurek gra super ale u Szymka wypadł żałośnie,chyba powinien omijać takie programy

ocenił(a) film na 6
hicetnunc

Fajny film, szkoda że zwiastun do niego jest taki kiepski, po jego obejrzeniu myslalam, że to kolejna durnowata polska komedia, ,włączam film a tu w pierwszej scenie bohaterka zalewa sie łzami... zawsze myslalam, że zwiastun ma zachęcać, a nie zniechęcać do obejrzenia filmu. Obejrzałam przez przypadek i nie żałuję:) fajny film