wczoraj z żoną miałem przyjemność zobaczyć ten film i muszę przyznać że nie uważam tego czasu za stracony, film zabawny z dobra rolą Szyca. Reklamy herbaty, kosmetyków i biżuterii nie rażą tak jak w innych polskich komediach nie są tak nachalne. miejscami film maksymalnie przesłodzony ale przynajmniej nikt nie schodzi na raka jak w tego typu produkcjach z ameryki bo tego już nie wytrzymuje:). Typowy film na romantyczny wypad.
ps: Linda wypada całkiem spoko, a gwiazda czeskiego playboya też przyciąga oko:)
Co do Lindy, muszę się nie zgodzić. Wg mnie, jak zwykle zagrał dennie (pomijam "Tato" ale jak to mówią, wyjątek potwierdza regułę).
A Czeszka, jak to Czeszka - tylko pozazdrościć naszym kolegom z południa.
mnie product placement w tym filmie rozwalił...chyba zbierali kasę na te zdjęcia w Londynie i Francji...dla mnie film słabiutki...no fakt Czeszka miała fajna bimbałki, Szyc jak zwykle nie zawiódł, a Dereszowska fajnie wymawia rrrrr :-) ale to stanowczo za mało...
Co do Lindy nie będę się sprzeczał ja jednak nie patrze na niego przez pryzmat aktora twardziela co tylko kasował kolejnych złych ludzi.
Linda jest genialnym aktorem. Obejrzyj coś więcej niż Psy i Krolla (choćby Kobietę samotną czy Przypadek), a sam się przekonasz.