Rango

2011
6,8 55 tys. ocen
6,8 10 1 54952
6,7 24 krytyków
Rango
powrót do forum filmu Rango

Jestem bardzo ciekawa co dla tego filmu stworzy Hans Zimmer. A stać go na wiele, bo przecież to wybitny kompozytor ;)

ocenił(a) film na 7
Lady_wolves

Też jestem bardzo ciekawy co Zimmer wymyśli do tej animacji.

Pewnie, że go stać, tylko czasami ma takie chwilowe wypalenia zawodowe, ale to jest z jednej strony dobre zjawisko. Osobiście wolę, żeby wszystkie swoje siły twórcze oddał dla Inception, i jeszcze ewentualnie na Shadow Divers, bo to będą najciekawsze filmy, z tego co się zapowiada.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
toma_90

I do Piratów z Karaibów 4 :)

ocenił(a) film na 6
Lady_wolves

ZGADZAM SIĘ! Po prostu jest genialny! Ostatnio z nim słyszałam muzykę w "Sherlocku Holmesie", a oprócz tego "Rain Man", "Król Lew", "Lepiej być nie może", "Gladiator", "Batman" czy "Anioły i demony" :-) Oprócz tego znane wszystkim animacje "Rybki z Ferajny" czy jeszcze lepszy "Madagaskar" (gdzie na muzykę prawie nie zwraca się uwagi). Mi najbardziej podobał się jednak we wszystkich częściach "Piratów..", naprawdę COŚ! :)

ocenił(a) film na 6
tercc

Ja go uwielbiam ;) Szczególnie po Madagaskarze, A&D, Gladiatorze i Sherlocku <3, nie mogę uwierzyć, że ma tylko jednego oscara! Dlatego też nie mogę się doczekać Incepcji i Rango ;>

ocenił(a) film na 8
Lady_wolves

Mnie podobała się jego muzyka w filmach Jerrego Bruckhaimera. Karmazynowy przypływ, Twierdza, Armageddon, czy Perll Harbor Oczywiście Piraci z Karaibów też się do nich zaliczają. Poza tym ścieżki z Gladiatora, Ostatniego samuraja czy Rain Mana też są niezłe. Incepcja natomiast, przypomina mi bardziej jakiś muzyczny eksperyment w wykonaniu H. Zimmera. O ile pamiętam to ten gość zrobił też świetną muzykę do Ognistego podmuchu. Tak naprawdę jedyna muzyka poważna jaką trawię to właśnie ta filmowa. Lubię też innych kompozytorów. James Horner, Michael Kamen, John Williams, Alan Silvestri itp.

Lady_wolves

ja również jestem ciekawa, napewno znów nas zaskoczy ;]

ocenił(a) film na 6
Lady_wolves

http://www.hans-zimmer.com/fr/newsite.php?rub=detail&id=1007

ocenił(a) film na 5
Lady_wolves

No nie wiem ... kolejna bajka typu, fajtłapa-bohater .. na końcu zdobędzie sławę i ukochaną .. hehe .. ale na pewno obejrzę, zaciekawiła mnie muzyka, ptaki i ten "gadający kamień" ;D

Lady_wolves

Już grał w sporu filmach. http://pl.wikipedia.org/wiki/Hans_Zimmer#Filmografia :***

ocenił(a) film na 8
kajtekbomb

Dajmy spokój Hansowi. Wiadomo że robi świetną muzykę. Powiedzcie lepiej czy Rango to dobry film, i czy warto iść na niego do kina.