Rango

2011
6,8 55 tys. ocen
6,8 10 1 54952
6,7 24 krytyków
Rango
powrót do forum filmu Rango

zwrocil uwage ktos ze na poczatku filmu , jakos koło 8 minuty , jak rango skacze po autach i od nich dostaje łomot , zatrzymuje sie na szybie samochodu , jest to nawiązanie do filmu "las vegas parano" w ktorym "rango" johnny depp grał głowną role :P

ocenił(a) film na 10
mateuszekkkkk

taaa... :D to było genialne :D

ocenił(a) film na 2
DensuNoBaka

taaa, niesamowita sprawa odwołanie do 'las vegas parona' co w tym takiego?
to taka sama bzdurka jak caly film

ocenił(a) film na 10
maximm

hm... może dlatego, że reżyser i scenarzysta wpadli na genialny pomysł wplecenia małego żartu? Bo jak każdy wie i widzi, i w jednym i w drugim filmie grał Depp? I w obu akcja działa się w tym samym miejscu? Nie chce zabrzmieć jak jakaś histeryczna fanka, ale mnie Rango urzekł swoim jak najbardziej NIE DZIECIĘCYM klimatem.... Oh oczywiscie, był zawarty przekaz o kłamstwach i oszustwach... ale w stu procentach nie był on skierowany w kierunku młodszych widzów.

Więc.. skoro bzdura, to dlaczego? Uzasadniajmy swoje wypowiedzi.. Tez mogłabym wejsc i napisac..' ZAJE*ISTE i CH*J KU*WA, bo tak mówię'.. ale błagam... no chyba nie....

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
DensuNoBaka

mam na myśli,że takie odwołanie nie wniosło nic do fabuły, taka bzdurka, mrugnięcie okiem do widza, nic więcej. fajne ale przecież nie powala na nogi.

maximm

a ktos tu mowi ze to genialne i za to powinno dostac oskara...? -.- , dramatyzujesz kolego , poprostu zwrocilem na to uwage , bo nie kazdy jest tak zajebiscie spostrzegawczy jak ja i uzytkownik/czka "DensuNoBaka "

ocenił(a) film na 2
mateuszekkkkk

nie dramatyzuje, po prostu nic w tym nowatorskiego, ciekawego, świeżego, nie widzę i to napisałem

ocenił(a) film na 8
mateuszekkkkk

o geniuszu sprostrzegawczosci, recenzje laskaw badz swym oka spojrzeniem obdarzyc, albowiem nie raz w podziw cie wpedzi pomyslowosc autorow, a w smutek wlasna ignorancja http://www.filmweb.pl/reviews/Kameleon+na+haju-10954