zwrocil uwage ktos ze na poczatku filmu , jakos koło 8 minuty , jak rango skacze po autach i od nich dostaje łomot , zatrzymuje sie na szybie samochodu , jest to nawiązanie do filmu "las vegas parano" w ktorym "rango" johnny depp grał głowną role :P
taaa, niesamowita sprawa odwołanie do 'las vegas parona' co w tym takiego?
to taka sama bzdurka jak caly film
hm... może dlatego, że reżyser i scenarzysta wpadli na genialny pomysł wplecenia małego żartu? Bo jak każdy wie i widzi, i w jednym i w drugim filmie grał Depp? I w obu akcja działa się w tym samym miejscu? Nie chce zabrzmieć jak jakaś histeryczna fanka, ale mnie Rango urzekł swoim jak najbardziej NIE DZIECIĘCYM klimatem.... Oh oczywiscie, był zawarty przekaz o kłamstwach i oszustwach... ale w stu procentach nie był on skierowany w kierunku młodszych widzów.
Więc.. skoro bzdura, to dlaczego? Uzasadniajmy swoje wypowiedzi.. Tez mogłabym wejsc i napisac..' ZAJE*ISTE i CH*J KU*WA, bo tak mówię'.. ale błagam... no chyba nie....
Pozdrawiam
mam na myśli,że takie odwołanie nie wniosło nic do fabuły, taka bzdurka, mrugnięcie okiem do widza, nic więcej. fajne ale przecież nie powala na nogi.
a ktos tu mowi ze to genialne i za to powinno dostac oskara...? -.- , dramatyzujesz kolego , poprostu zwrocilem na to uwage , bo nie kazdy jest tak zajebiscie spostrzegawczy jak ja i uzytkownik/czka "DensuNoBaka "
nie dramatyzuje, po prostu nic w tym nowatorskiego, ciekawego, świeżego, nie widzę i to napisałem