Ratchet i Clank

Ratchet and Clank
2016
5,8 4,0 tys. ocen
5,8 10 1 4023
Ratchet i Clank
powrót do forum filmu Ratchet i Clank

Mówiąc szczerze, żyję na tym świecie już (dla niektórych dopiero) dwadzieścia lat. Kiedy byłem brzdącem, zagrywałem się na starym, dobrym PS2 (który de facto wciąż dumnie trzymam w domciu) w gry z serii Ratchet and Clank. Nie grałem we wszystkie części, ale grałem na tyle intensywnie, żeby bardzo dobrze tę grę wspominać z czasów dzieciństwa. Zaprzyjaźnienie się dwóch bohaterów, wykonywanie misji, machanie śrubokrętem, helikopter Clanka, liczne modyfikacje, rozmaite rodzaje broni, kosmiczne walki i oczywiście zbieranie śrubek będących rodzajem waluty... dobra przygodówka, solidna gra akcji. Ale nigdy nie pomyślałem, że zrobią z tego film. Mam nadzieję, i przy okazji czuję, że nie zawiodę się. Chociaż pojęcia nie mam, czego się spodziewać.

Micman1995

Liczę że będzie też serial.

LordVader345

Wtedy byłby idealny "trójkąt" - gra, film i serial. Ciekawe, czy są komiksy jakieś ;)

Micman1995

Już w 2010 wyszła kilkuczęściowa seria komiksów xD Historia jest umiejscowiona pomiędzy wydarzeniami z A Crack in Time a All 4 One.

Kubak125

W takim razie będę musiał to sprawdzić. Dzięki! :)

LordVader345

Kurczaki, chciałem zmienić sobie nick na Jedi1995, ale tylko tego teraz w opcjach zmienić się nie da :( to chyba dlatego, że redakcja chce powstrzymać falę spamu czy coś w tym stylu, nie mam pojęcia. Akurat mi się przypomniało, kiedy spojrzałem na Twój nick ;)

Micman1995

Jeśli podasz imienię i nazwisko w formie Jedi1995