Rekinado 2: Drugie ugryzienie

Sharknado 2: The Second One
2014
3,2 5,6 tys. ocen
3,2 10 1 5565
3,0 9 krytyków
Rekinado 2: Drugie ugryzienie
powrót do forum filmu Rekinado 2: Drugie ugryzienie

Kino klasy G

ocenił(a) film na 1

"Ludzie śmiali się ze wszystkich idiotyzmów w pierwszej części? Dajmy im tego więcej!" – takie
motto przyświecało chyba twórcom sequela "Sharknado". I trzeba przyznać, że jest więcej, mocniej,
szybciej i z większym przymrużeniem oka. Już sama piosenka w czołówce przekonuje nas, że o ile
w zeszłym roku próbowano robić poważną produkcję, tym razem jest to już czysty pastisz i jazda bez
trzymanki. Problem w tym, że w momencie, gdy twórcy postanowili robić sobie jaja, ten film, choć
wciąż "tak zły, że aż dobry", stracił nieco uroku...

Cała recenzja do przeczytania na moim blogu, link w profilu. Polecam się ;)

PanAnonim

znane nazwiska graja w czyms takim , nie kumam tego . moze popadli w jakies długi ?daje mu 2 dlatego ze gra tam kari wuhrer i tara oraz vivica ,hahahaha straszna szmira!!!!!!czekajmy zatem na 3 czesc

ocenił(a) film na 1
PanAnonim

Ja rozumiem że to kino klasy B, Z czy ... nie chodzi o literkę. Ale bez przesady.
Niektóre sceny są poprostu totalnie żenujące i obrażające widza. Kolesia porywa tornado
a on sobie jeszcze łapie piłę mechaniczną w locie, łancuchy którymi ujeżdża rekina jak świnie i steruje jak
paralotnią... te rekiny zawsze spadają dziwnym trafem na kogoś...nauka latania samolotem w minutę,
mógłbym tak wymieniać i wymieniać ale po co...

Mówie. Sam lubię obejrzeć sobie niezły badziew ale wszystko ma swoje granice.
Kontynuacja zawsze musi przebijać pierwowzór wiadomo ..o ile pierwsza cześć była zjadliwa
to tutaj wyszedł denerwujący pastisz i pasztet. Podobno sukces w USA więc trójka niemal pewna.

ocenił(a) film na 2
PanAnonim

To kino klasy ż jak żenada :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
gallerr

jak lubisz takie niskobudżetowe gówna i oceniasz je na 10/10 ale od razu od śmiecia mnie wyzywasz za to że wyraziłem swoje zdanie to ładnie z tobą ;)