Na razie nie ma o czym ;) Zapewne scenarzyści mają teraz ciężki orzech do zgryzienia (ugryzienia?) - bowiem jak można przebić to, co się działo w trzeciej części. Szczególnie w ostatnich jej parunastu minutach ;D
Dodać UFO, zombie-rekiny, zmutowanego rekina podobnego do Godzilli, powrót Hasselhoffa przy muzyce z "Słonecznego Patrolu" itp. Wszystko zależy od tego co i w jakich ilościach wezmą scenarzyści tym razem :)
Wszystko spoko, tyle że w jakich ilościach sami widzowie będą musieli pałaszować określone specyfiki, by przy takim nawale (pozytywnych) absurdów dać radę z przegrzewającymi się zwojami zwichrowanego umysłu? :P
We wtorek na TV4 Megawąż . Moze byc ciekawie :D TV4 ostatnio widze lubuje sie w takich filmach co na filmwebie ocena nie przekracza sredniej 3.5 -4
Ja w Sylwestra oglądałem Sharktopusa :D Fajnie się przy tym pije. A Megawąż... Zapowiada się megacrap c:
Sharktopus tez widze tez ciekawy. Do niedawna myslalem ze filmow typu Sharknado jest bardzo bardzo niewiele, a teraz widze ze tego jest bardzo duzo . Najlepsze ze reżyserzy nie poddaja sie i robia 2, 3 ,4 czesci :D
Wbrew pozorom te filmy ogląda tyle ludzi że przynoszą zysk, mam tylko nadzieję że wszyscy po to by się pośmiać :)