Jak co poniedziałek zapraszamy na dawkę emocji, których nie doświadczycie nigdzie indziej!
:D Nieźle się ubawiłem na tym pierwszym, oglądając ostatnio. Drugi za to lepszy od Indiany... Faktycznie są genialne, ale ciekawe, czy lepsze od Rekina Cycojada?
Cycojad był dobry może by coś zgarnął :) Może jeszcze do nagród by się załapały "Dinokrokodyl kontra supergator" i "Komodo kontra kobra"
Pan Volkoff i cwaniak w garniturze nie wiedzę jeszcze, że zostaną pożarci przez rekiny, a zostaną.
Przepraszam moja wina, na moją obronę niech będzie to, że nie oglądałem jeszcze, ale jakieś takie mam przeczucie, że oni żywcem z tego filmu nie wyjdą :D
W sumie racja ma to sens nigdy nie byłem mocny z biologii, ale to mógł chociaż komodo wyskoczyć i wziąć razem z rekinami ludzi w dwa ognie.
po prostu chłopak chciał się popisać ale mu nie wyszło niestety, ale to fakt są one nadzwyczaj ogromne i nie boja się płytkiej wody!
Pfffff dwugłowy rekin był o wiele większy a pływał w wodzie po pas, nie są wcale takie mocne.
"Szlag, chodź bliżej gnoju! Ach, gdybym tylko stał na czymś co może się poruszać, a nie na łodzi.. DAMN IT!"
Najbezpieczniej było jednak płynąć 100 metrów, by się ustrzec przed zjedzeniem :P
przecież to logiczne i naukowo uzasadnione, ta ekipa była wyszkolona specjalnie do tego zadania i te kombinezony były wyposażone w specjalne urządzenie dające +20 do szybkości w wodzie, ale nie wyszło...
Kurka, miałem nadzieję, że Jimbo jednak przeżyje, ale nieszczęścia chodzą parami, nie dość że kac to jeszcze rekin go zeżarł.
Jimbo jest na pewno z żelaza i nic go nie zje, będzie atakował rekiny z powietrza
JEST!!!!!!!!!!! Są piersi teraz mogę spokojnie dać ocenę 2. Przepraszam to chyba pomyliłem postacie, można sięzgubić w tak wielowątkowym scenariuszu, ale już sprawdzam.