Rekiny z plaży

Sand Sharks
2011
2,3 2,8 tys. ocen
2,3 10 1 2799
2,8 4 krytyków
Rekiny z plaży
powrót do forum filmu Rekiny z plaży

...gdyby nie idiotyczne wręcz efekty specjalne i piaskowy rekin. Źle przemyślana fabuła, ale
mimo tego można było się pośmiać (może ze słabości tego filmu). Mocno zrył mi banię, bo
często nie wiedziałem czy śmiać się, czy płakać. Film słaby, ale nie żałuję, że obejrzałem
tego gniota.

ocenił(a) film na 2
mercury1090

w 100% się zgadzam łzy ze śmiechu z oczu mi ciekły a film zobaczyłem przez przypadek gdzieś mi tytuł w Google mignął i mnie zainteresował gdzieś przeczytałem w jakiejś recenzji co mnie rozbawiło bo osoba napisała że to oznacza że ludzie będą uciekać z plaży do wody bo jakoś większość czasu te rybki w piasku przebywały a jak z nimi skończyli rozpuścili piasek i w szkło go zamienili ale badziew a na końcu mamusia się pokazała chyba nie chcieli być gorsi od pirani bo tam na końcu też pojawiła się mamusia polecam ze względu na komediowy wydźwięk w tym filmie ale to nie zmienia że badźew

ocenił(a) film na 3
oskar81

Z utęsknieniem będę czekał na sequel ;) czasem trzeba obejrzeć taki film, aby nabrać nieco dystansu do innych produkcji.

mercury1090

Film jest rzeczywiscie tak durny, ze az smieszny! Ale czy wszystkie filmy maja byc na miare "Wojny i pokoju" czy innego ciezkiego w ogladaniu? Nie, zrobiono go dla rozrywki i smiechu, jak mniemam. Nie "lata" wysoko, ale czy musi? Komu sie nie podoba, niech nie oglada, choc dla zwyklego smiechu czasem warto obejrzec nawet takie badziewie, jak to ktos okreslil!

ocenił(a) film na 4
JOLINAE

W 100 % się z tobą zgadzam :)

mercury1090

Efekt chyba się rozminął z zamierzeniami twórców xD

ocenił(a) film na 4
mercury1090

Wlasnie sie przymierzam do oberzenia tego "dziela"...