Rozwalają mnie ludzie, którzy dziwią się, że powstają takie filmy.
Rozumiem, że dzieci mogą to nie do końca rozumieć, ale to najwyższy czas by rodzice wytłumaczyli takiemu dziecku pojęcie "pieniądz".
nie wiem kogo chcesz nazwać "dzieckiem" ale raczej do mnie to nie na miejscu...
dziwi mnie to, bo raczej boom pieniężnego taki film nie zrobi, nie będąc wyświetlanym w kinie, i nie wiem czy ktoś wgl kupi płyte z tym filmem
Mark Atkins reżyseruje same filmy, których średnia nie przekracza 2.0-3.5 jedynie Noc Halloween ma note 4.8. choć jest koszmarny.
Są to filmy niskobudżetowe niby nastawione na zysk, ale z tego co wyczytałem na kilku stronach, nawet w USA dziwią się że ma gościu jeszcze czas i kasę na kręcenie czegoś takiego.
A większość pisze posty w tym stylu - (Basil4952) Don't waste your time watching this rubbish. I thought it would be cheesy but decent. It is terrible and the CGI is horrendous.
Więc powiedz mi, jak film może być nastawiony na "pieniądz" skoro nikt go nie kupi? bo każdy po obejrzeniu 15min ma dość?
ja obejrzałem z przyjemnoscia, jezeli ktos nie lubi takich filmow to po co je oglada?? kino klasy b ma to do siebie ze jest dosc specyficzne,trzeba je traktowac z przymruzeniem oka,a gra aktorska hehehe mi przypasila widac celowe zabiegi rezysera aby film az razil brakiem warsztatu. jak wspomnialem takie filmy trzeba lubiec i nie ma co dyskutowac o gustach i od razu bluzgac od najgorszych,nie podobalo sie omijaj z daleka:) pozdrawiam!