To ma byc thriller? Straszy tylko w jednej scenie... Jesli jednak potraktowac ten film jako sensacje, to da sie ogladac. Akcja do 2/3 przewidywalna, potem przekomplikowana, ostatnia scena przydługa, a motywy z systemami informatycznymi - banalne i smieszne ;-) Niezla rola Ala Pacino - ot, jedyny plus filmu.
hmm...
Rozwiń może to zdanie: "motywy z systemami informatycznymi - banalne i smieszne". Jakieś konkrety. Zapowiada się ciekawie...
...
a co nie oglądałeś? system przechwytywania programów w sieci nie zaleznie od miejsca i takie tam pierdoły. Kiedy słyszymy takie texty w filmie kategori "c" jak seriale na polsacie to jescze mozna przeboleć ale taka technologia s-f nie pasuje do filmu którego akcja dzieje się w naszej teraźniejszości.
akurat gra Pacino była taka sama jak w poprzednich filmach, po prostu to już nie ten aktor co za młodu, teraz gra w każdym filmie b. podobnie aż się niedobrze robi...
ale fakt ten program 'lód 9' co to przez gniazdko elektryczne infekuje inne komputery: no jak taką bzdurę można puścić, albo z tą cząsteczką co zamienia wodę w lód... - ten fragment filmu był tak denny, że aż mnie skręciło bleeee
nie wiem czy zauważyłeś ale tą cząstkę zmieniającą wodę w lód to Pacino przytoczył z jakiejś tam książki i nie było mowy o tym, że istnieje to naprawdę (w sensie w świecie tego filmu :P)
a lubicie oglądać filmy o kosmitach, duchach i innych paranormalnych zjawiskach?? przecież nauka odrzuca istnienie czegoś takiego??więc jak można tworzyc jakieś głupie horrory z koro w dzisiejszym świwecie nie ma żadnych wampirów ani innych czarnych ludów...Władca pierścieni...kto wpadł na pmysł by naktręcić takie gówno...przecież taki świat nie istniejei nigdy nie istniał..rany ldzie ogarnijcie się trochę...to że wymyslili jakiś tam program to ma od razu znaczyc że film jest do dupy...przecież w ten sposób można się uczepić większości filmów że reżyserzy sobie cos tam wymyślaja...a co moją robić...pójść do centrali CIA, NASA czy innyc agencji zgłębić tajniki najnowszej technologi szpiegowdskiej i przedstawić ją w filmie?? litości...gdyby tą miarą oceniać filmy to całą serię przygód Bonda można wrzucić do śmietnika. Jak chcecie realizmu to oglądajcie sobie programy naukowe na Discavery i wtedy wymieniajcie się poglądami najakimś tam forum a nie zaśmiecajcie tutaj swoimi głupimi wypowiedziami.