Ten film zasługuje wyłącznie na jedną ocenę: 1/10.
Mimo to, przyznałem aż 2/10.
Dlaczego?
Obiecuję, że użytkownikowi, który prawidłowo odpowie na to pytanie, przekażę nagrodę
wartą 1000 zł. Kontakt na zaproponowanych przez zwycięzcę warunkach.
Na odpowiedzi czekam do 10 sierpnia 2011 roku.
Biiiiiiip!
Brak odpowiedzi na pytanie. Nie otrzymujesz atrakcyjnej nagrody.
A co do "Kubusia" - czytać, czytać!!! Bardzo lubię czytać "Kubusia Puchatka" i "Chatkę Puchatka" A. A. Milne - zakończenia są przerażająco smutne.
bo ci k..wa przycisk w kompie z jedynką nie działa.(albo wypadł) a poza tym who cares?
Biiiiiiip!
Odpowiedź nieprawidłowa. Nie otrzymujesz atrakcyjnej nagrody.
PS. Wybacz, ale postanowiłem dopowiedzieć składający się z trzech punktów komentarz:
a) na filmwebie oceny zaznaczamy, nie - wpisujemy; do tego wystarczy myszka, klawiatura w zasadzie jest niepotrzebna;
b) bardzo słabo rozwinięty u Ciebie jest zmysł obserwacji i kojarzenia faktów; przecież napisałem wyżej: "Ten film zasługuje wyłącznie na jedną ocenę: 1/10. Mimo to, przyznałem aż 2/10", a zatem z "1" wszystko w porządku - wcześniej użyłem jej aż siedem razy;
c) przekleństwo, nawet wykropkowane, niczemu nie służy.
mam kilka propozycji:
1. jesteś/lub ktoś z twojej rodziny jest windykatorem
2. z zamiłowania do pewnego aktora/aktorki
3. jako polak doceniasz ze reżyser ma polskie korzenie
4. bo przeczytales ksiażke
5. poniewaz chcesz wzbudzic zywe zainteresowanie tym tematem a miales obawy ze ocena 1/10 zostanie zignorowana bo zostaniesz odebrany jako trol
6. podobała ci sie pewna scena w filmie
7. poniewaz masz sentymetn do filmow amerykanskich/kanadyjskich
8. w podziekowaniu za to ze nie wpuscili go do polskich kin
9. spodobała ci sie muzyka którą grali w filmie
10. bo laska miala fajne cycki
11. bo dajesz nam pretekst byśmy główkowali i walczyli o wyimaginowaną nagrode
to by było na tyle jeśli zadne z wyzej wymienionych nie jest poprawna odpowiedzia a jeszcze na coś wpadne to dopisze.
Na Twój wpis odpowiem szczegółowo, jeżeli m0bscene spełni postawiony mu warunek. Nie wcześniej. Przepraszam, bo wydał mi się interesujący, ale nie mogę inaczej. ;-)
Pozdrawiam.
Odpowiem użytkownikowi gerwazy_3 szczegółowo, kiedy Ty nauczysz się pisać po polsku oraz czytać ze zrozumieniem. Pamiętaj - nie wcześniej.
Ponieważ chciałbym jak najszybciej zapomnieć o tym filmie, zatem nie prolonguję zabawy.
Podaję prawidłową odpowiedź, a w zasadzie obie prawidłowe odpowiedzi. ;-)
Pierwsza, żartobliwa, która przyszła mi do głowy później niż zakładałem ten temat - BO NIE CHCIAŁBYM, BY POLSKA TRANSPLANTOLOGIA ZNOWU ZNALAZŁA SIĘ W IMPASIE.
Niezorientowanych odsyłam tu: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,6372279,Bez_serc__bez_nerek__Zapasc_w_tra nsplantologii.html
Natomiast druga, ta poważna: W TRAKCIE SEANSU DOSTĄPIŁEM OBJAWIENIA. UZMYSŁOWIŁEM SOBIE MIANOWICIE, JAKI BĘDZIE ŚWIAT PRZYSZŁOŚCI. NIE, NIE TAKI, JAK PRZEDSTAWIONY W FILMIE. TO BĘDZIE ŚWIAT, W KTÓRYM WIĘKSZOŚĆ LUDZI BĘDZIE Z ZADOWOLENIEM OGLĄDAŁA TAKIE FILMY, JAK TEN: "REPO-MEN".
Przerażająca wizja. Nawet św. Jan, autor "Apokalipsy", nie wyobraziłby sobie tego.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za uwagę.
Muszę się z tobą zgodzić. Film jest fatalny, a twoja uwaga odnośnie współczesnego/przyszłego widza niestety trafna. Pozdrawiam
Ale z ciebie idiota, tu nie chodzi o sprzeciw transplantologi tylko kapitalizmowi, wszystkim rządzą pieniądze, a kapitalizm jest zepsuty, wszystko dla pieniędzy.
straciłem całą minutę na Twój bełkot, idź na jakiś rynek i głoś to co odkryłeś, pajac...
Rozumiem , że Twój post to raczej żart...
I nawet dobry...
Ale co do oceny filmu - 2/10 ?
Co niektóre filmy ( będąc obiektywnym ) musiał byś oceniać na -5/10 lub niżej...
Co do Repo... , nie powala gra aktorska , ale sam pomysł ( pamiętaj że to jednak SF ) jest niezły , trochę humoru , końcówka też do przyjęcia i myślę że film spokojnie zasługuje na 5-6/10 . To że oceniłem go trochę wyżej wynika z faktu że bardzo lubię SF , a ostatnio coraz trudniej o dobre pozycje z tego gatunku :)