PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=452824}
6,7 43 tys. ocen
6,7 10 1 42832
5,7 17 krytyków
Repo Men - Windykatorzy
powrót do forum filmu Repo Men - Windykatorzy

DLACZEGO?

ocenił(a) film na 2

Ten film zasługuje wyłącznie na jedną ocenę: 1/10.

Mimo to, przyznałem aż 2/10.

Dlaczego?

Obiecuję, że użytkownikowi, który prawidłowo odpowie na to pytanie, przekażę nagrodę
wartą 1000 zł. Kontakt na zaproponowanych przez zwycięzcę warunkach.

Na odpowiedzi czekam do 10 sierpnia 2011 roku.

ocenił(a) film na 6
marscorpio

pomyliles nas z kims kogo to obchodzi

ocenił(a) film na 2
kinoman989999

Biiiiiiip!

Brak odpowiedzi na pytanie. Nie otrzymujesz atrakcyjnej nagrody.

ocenił(a) film na 8
marscorpio

zacznij oglądać Kubusia Puchatka tam jest mniej przemocy.

ocenił(a) film na 2
hub3rt

Biiiiiiip!

Brak odpowiedzi na pytanie. Nie otrzymujesz atrakcyjnej nagrody.

A co do "Kubusia" - czytać, czytać!!! Bardzo lubię czytać "Kubusia Puchatka" i "Chatkę Puchatka" A. A. Milne - zakończenia są przerażająco smutne.

ocenił(a) film na 7
marscorpio

bo ci k..wa przycisk w kompie z jedynką nie działa.(albo wypadł) a poza tym who cares?

ocenił(a) film na 2
ftw_2

Biiiiiiip!

Odpowiedź nieprawidłowa. Nie otrzymujesz atrakcyjnej nagrody.

PS. Wybacz, ale postanowiłem dopowiedzieć składający się z trzech punktów komentarz:
a) na filmwebie oceny zaznaczamy, nie - wpisujemy; do tego wystarczy myszka, klawiatura w zasadzie jest niepotrzebna;
b) bardzo słabo rozwinięty u Ciebie jest zmysł obserwacji i kojarzenia faktów; przecież napisałem wyżej: "Ten film zasługuje wyłącznie na jedną ocenę: 1/10. Mimo to, przyznałem aż 2/10", a zatem z "1" wszystko w porządku - wcześniej użyłem jej aż siedem razy;
c) przekleństwo, nawet wykropkowane, niczemu nie służy.

ocenił(a) film na 7
marscorpio

mam kilka propozycji:
1. jesteś/lub ktoś z twojej rodziny jest windykatorem
2. z zamiłowania do pewnego aktora/aktorki
3. jako polak doceniasz ze reżyser ma polskie korzenie
4. bo przeczytales ksiażke
5. poniewaz chcesz wzbudzic zywe zainteresowanie tym tematem a miales obawy ze ocena 1/10 zostanie zignorowana bo zostaniesz odebrany jako trol
6. podobała ci sie pewna scena w filmie
7. poniewaz masz sentymetn do filmow amerykanskich/kanadyjskich
8. w podziekowaniu za to ze nie wpuscili go do polskich kin
9. spodobała ci sie muzyka którą grali w filmie
10. bo laska miala fajne cycki
11. bo dajesz nam pretekst byśmy główkowali i walczyli o wyimaginowaną nagrode
to by było na tyle jeśli zadne z wyzej wymienionych nie jest poprawna odpowiedzia a jeszcze na coś wpadne to dopisze.

ocenił(a) film na 2
gerwazy_3

Na Twój wpis odpowiem szczegółowo, jeżeli m0bscene spełni postawiony mu warunek. Nie wcześniej. Przepraszam, bo wydał mi się interesujący, ale nie mogę inaczej. ;-)

Pozdrawiam.

marscorpio

Bo ten film to syf, ale ostatnio filmy sci-fi to taki szit że ten wypada całkiem nieźle na ich tle.

ocenił(a) film na 9
munix1

Może dlatego że przy tym filmie trzeba użyć czegoś takiego jak mózg?

ocenił(a) film na 2
Puncek

No tak. Po seansie przeszczep mózgu gwarantowany.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
m0bscene

Odpowiem użytkownikowi gerwazy_3 szczegółowo, kiedy Ty nauczysz się pisać po polsku oraz czytać ze zrozumieniem. Pamiętaj - nie wcześniej.

ocenił(a) film na 2
marscorpio

Ponieważ chciałbym jak najszybciej zapomnieć o tym filmie, zatem nie prolonguję zabawy.

Podaję prawidłową odpowiedź, a w zasadzie obie prawidłowe odpowiedzi. ;-)

Pierwsza, żartobliwa, która przyszła mi do głowy później niż zakładałem ten temat - BO NIE CHCIAŁBYM, BY POLSKA TRANSPLANTOLOGIA ZNOWU ZNALAZŁA SIĘ W IMPASIE.

Niezorientowanych odsyłam tu: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,6372279,Bez_serc__bez_nerek__Zapasc_w_tra nsplantologii.html

Natomiast druga, ta poważna: W TRAKCIE SEANSU DOSTĄPIŁEM OBJAWIENIA. UZMYSŁOWIŁEM SOBIE MIANOWICIE, JAKI BĘDZIE ŚWIAT PRZYSZŁOŚCI. NIE, NIE TAKI, JAK PRZEDSTAWIONY W FILMIE. TO BĘDZIE ŚWIAT, W KTÓRYM WIĘKSZOŚĆ LUDZI BĘDZIE Z ZADOWOLENIEM OGLĄDAŁA TAKIE FILMY, JAK TEN: "REPO-MEN".

Przerażająca wizja. Nawet św. Jan, autor "Apokalipsy", nie wyobraziłby sobie tego.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za uwagę.

marscorpio

Muszę się z tobą zgodzić. Film jest fatalny, a twoja uwaga odnośnie współczesnego/przyszłego widza niestety trafna. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
marscorpio

Ale z ciebie idiota, tu nie chodzi o sprzeciw transplantologi tylko kapitalizmowi, wszystkim rządzą pieniądze, a kapitalizm jest zepsuty, wszystko dla pieniędzy.

ocenił(a) film na 8
marscorpio

straciłem całą minutę na Twój bełkot, idź na jakiś rynek i głoś to co odkryłeś, pajac...

ocenił(a) film na 7
marscorpio

Rozumiem , że Twój post to raczej żart...
I nawet dobry...
Ale co do oceny filmu - 2/10 ?
Co niektóre filmy ( będąc obiektywnym ) musiał byś oceniać na -5/10 lub niżej...
Co do Repo... , nie powala gra aktorska , ale sam pomysł ( pamiętaj że to jednak SF ) jest niezły , trochę humoru , końcówka też do przyjęcia i myślę że film spokojnie zasługuje na 5-6/10 . To że oceniłem go trochę wyżej wynika z faktu że bardzo lubię SF , a ostatnio coraz trudniej o dobre pozycje z tego gatunku :)