6,7 43 tys. ocen
6,7 10 1 42876
5,5 14 krytyków
Repo Men - Windykatorzy
powrót do forum filmu Repo Men - Windykatorzy

oryginalny, zaskakujący scenariusz. to jeden z tych Sci-Fi, które poza czystą rozrywką mają w sobie jakąś głębie i budzą lekki niepokój:)

iusta

przyznaje ze zaczalem ogladanie bez najmniejszych uprzedzen czy oczekiwan . i wytrwalem cale 45 minut . makabryczna strata czasu , ten film to kompletne nieporozumienie

ocenił(a) film na 8
dredziq666

:D ja przyznaję że kilkakrotnie miałam ogromne chwile zwątpienia i wydawało mi się zbyt gładko akcja posuwa się do przodu, a bohaterom zbyt łatwo wszystko się udaje i robi się nieciekawie... ale końcówka sprawia, że ogólnie film pozostawia bardzo dobre wrażenie. Polecam jednak wytrwać do końca:)) Pozdr

ocenił(a) film na 7
iusta

He, he, ja też miałam chwile zwątpienia, a jak już się zaczęła ta scena, kiedy wszystkich rozwala przed tymi różowymi drzwiami, było mi autentycznie wstyd, że nadal to oglądam, ale całe szczęście wytrwałam do końca.

Niezły myk - najpierw widza wkurzyć taką tandetą, a na koniec dać mu prztyczka w nos :)

ocenił(a) film na 8
selene_

zgadzam się:)
W swietle tego co na końcu ta rozpierducha jest calkowicie usprawiedliwiona:)

libra66

Jaaasne, a kiedy takie sceny walki są u Tarantino, to jest git. Dziwię się niskim ocenom, film jest świetny.

iusta

Fajowy:)rawie jak Oldboy:)Super muza.Polecam