PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 684686
7,6 82 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

motywuje, przynajmniej mnie, do tego, zeby nawet nie próbować narkotyków. nie palę nawet trawki, nawet papierosów i jest mi z tym dobrze.

Film pokazal rok z zycia tej czworki ludzi , 3 mlodych zniszczonych od cheroiny , matka jednego znich zniszczona od extazy i psychotropow .
Pale trawe codzienie i sporadycznie na imprezach jem extaze.
Dzieki temu filmowi wiem jak sobie mozna szybko zmarnowac zycie i co to jest prawdziwy swiat w odchlani narkomani pokazany az zabardzo , rezyser tego filmu zobrazowal film idealnie we wszystkich szczeglach jezeli chodzi o trawe i psychotropy, co do cheroiny niemam zdania bo niebralem. Tak sie rozpisalem na noc ale wsumnie chcialem powiedziec doczego mnie ten film zmotywowal , zmotywowal mnie tylko do jednego aby dalej brnac w odchlan narkomani , zycie bez tego niema sensu poprostu i kto chociaz pare razy zapalil trawke lub siegnol po mocne narkotyki jak extaza lub amfetamina wie czemu swiat wydaje sie lepszy.......

użytkownik usunięty
_p1n

serdecznie ci współczuję, chociaż wiem, że to tylko i wyłacznie twoja wina, że osiągnąłeś takie dno. już nawet błędy gramatyczne robisz, chociaż nie wiem czy na pewno ma to związek z twoją chorobą tzn uzależnieniem. Szkoda, że wpakowałeś się w takie bagno. Ja jednak pozostanę przy swoim i zawsze będę twierdzić, że narkotyki nie są mi do niczego potrzebne. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
_p1n

Jeżeli ten film zmotywował cię do dalszego brania, to niestety jesteś już stracony, bowiem reakcja powinna być wręcz przeciwna.Ten film jest ostrzeżeniem i odpycha od brania.Chcesz skończyć w psychiatryku, w więzieniu, czy na cmentarzu?? co jest z Tobą człowieku? Zastanów się jeżeli jeszcze masz kawałek mózgu...