Skąd ta niska ocena?! Film jest świetny. Trzyma w napięciu, pokazuje ludzką psychikę w
najtrudniejszych monetach w życiu. No i Adrien Brody, który zagrał to po mistrzowsku.
Z rankingu niska ocena. Film nie jest świetny. Nie trzyma w napięciu,nie pokazuje ludzkiej psychiki w najtrudniejszych momentach w życiu.
Przynajmniej nie przez ten czas co by się widzowi należało.
Ocena fatalna trochę odstrasza . Za 15min leci na ale kino . Ze względu na Adreina Brody daje szanse temu filmowi , mam nadzieję się nie zawieść . Nieraz filmy o bardzo zaniżonej ocenie na filmwebie , okazywały się niemal mistrzowskie poprostu zbyt cięzkie dla niemyślącego ogółu ; p .
Daj znać po seansie jak wypadło. Dla mnie nieźle,ale np do Pogrzebanego to mu daleko :)
Niezly nic wiecej , niby w filmie o akcje i dynamike nie chodzi raczej nastawiony na efekt wizualny i psychologiczny smaczek ale troche na jedną pozę wynudziłem się przez połowę seansu . Ocena jednak ciut zaniżona .
Niby jest nieźle ale poraził mnie brak realizmu. Naszemu bohaterowi udało się wyjść z auta dopiero 4 dni po wypadku, w tym czasie nie jadł i napił się odrobinę deszczówki. Następnie ze złamaną nogą przeczołgał się a czasem przekuśtykał kilka (kilkanaście?) kilometrów w ciężkim terenie górskim. Bzdura. Na szczęście główną rolę zagrał Adrien Brody co uratowało ten film.