Reset

Wrecked
2010
5,0 7,3 tys. ocen
5,0 10 1 7330
Reset
powrót do forum filmu Reset

Nie przepadam za tym aktorem, ale film nawet niezły. Kolejny przykład by nie sugerować się oceną filmłebów:) Może dla niektórych jest 'nudny' i 'nic się nie dzieje' ale widocznie nie jest to film dla osób na poziomie umysłowym american pie i zmierzchu.

ocenił(a) film na 10
Metalheart

zgadzam się! To film zdecydowanie do przetrawienia :)

ocenił(a) film na 8
Metalheart

Podobała mi się główna postać, szukająca (po lesie) swojej tożsamości - am i good or bad guy? Tytuł "Wrecked" bardzo stosowny. Bez tytułu cała fabuła filmu byłaby niekompletna. (Oczywiście ktoś już wspomniał, że tytuł "Rozbity" byłby trafniejszy, ale nie mam siły komentować polskiego tłumaczenia ;P ) Określiłabym ten film przede wszystkim gatunkiem psychologicznym.. może wtedy nie byłoby tylu zawiedzionych widzów.

ocenił(a) film na 1
ilonka

Bardzo lubię filmy psychologiczne, ale ten nie przypadł mi do gustu. Myślę, że masz rację co do oceny fabuły. Uważam jednak, że czasowo został zupełnie niepotrzebnie rozciągnięty. Zmęczył mnie bardzo tym. Nie oceniam go pozytywnie. Mimo, że filmy psychologiczne to mój ulubiony gatunek.

ocenił(a) film na 1
jodek-potasu

Dokładnie, też lubię psychologiczne filmy ,a ten mnie zmęczył i zdenerwował.

ocenił(a) film na 5
Metalheart

Nie jaram się "Zmierzchem", "American Pie", "Wrecked" oceniam na 4,5/10. Proszę oceń mój poziom umysłowy. Dziękuje.

raafal1916

Oceniam oceniam...skupiam się....momencik...o, już mam wynik. Twój poziom umysłowy oscyluje w granicy pomiędzy pantofelkiem a amebą

ocenił(a) film na 5
Metalheart

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/02/70d288425566e8f39f2811ea2ac0f746.g if?1329437171

ocenił(a) film na 4
Metalheart

Metalheart strzeliłeś zajebiście debilną riposte. gratuluje

ocenił(a) film na 6
Metalheart

A moim zdaniem Brody gra ostatnie w dobrych filmach i odnajduje się w tych rolach. Jest potężny przeskok między rolą w "Pianista" a "Predators". Może film nie powala na kolana ale nie żałuje że go zobaczyłem.

Metalheart

A jak dla mnie bardzo dobre kino 8/10 ZDECYDOWANIE POLECAM!

ocenił(a) film na 7
bzykx

Dobry, czyli 7/10 :)

ocenił(a) film na 3
Metalheart

To samo moge powiedziec o Tobie... Raczej nie mozna ocenic czyjegos poziomu inteligencji tym jednym filmem. Brzmial bardzo ciekawe, ale byl po prostu slaby. Dobry rezyser mogl go uratowac.

ocenił(a) film na 4
Metalheart

dobry co???? thriller? wiesz co to jest thriller?? BuHAHAHA

skiza

Wracaj do szkoły gimbusie:)

Metalheart

W ogóle spodziewałem się całkiem innego filmu niż to (nie patrzyłem nawet na trailery, i oglądałem go w "ciemno"). Jedno że nie lubię ubogich filmów tego typu że jest sobie jakiś jeden aktor, który jest uwięziony, robi pod siebie, ma zwidy, i próbuje przeżyć. Scenarzysta przy tym filmie to się dużo nie napracował, o ile w ogóle był jakiś. Taki film to ja mogę nakręcić z kumplami komórką. Tego rodzaju filmy są płytkie i odmóżdżające, nie wnoszące nic sensownego do kina. I mimo że też specjalnie nie przepadam za "Zmierzchem" to jest lepszy jest niż ta szmira i jego podobnym.

Oceniłem go na 4/10 za występ psa oraz pumy która momentami podnosiła adrenalinę.

A tak poza tym film nudny, dłużący się oraz denerwujący.

ocenił(a) film na 5
rafaellos83

Poniekąd się zgodzę, film rzeczywiście nudził momentami.Ale daje mu 5 nie był jeszcze taki zły. Może i gra aktorska była niezła ale stworzony przez reżysera bohater już nie. Wychodzi na to że nie posiadał instynktu samozachowawczego (żeby dopiero po 3 dniach wyjśc z samochodu czy też schodzic w dół jak było wiadome że w wyniku wypadku samochód spadł niż wyjechał pod góre więc po co początkowo schodził jeszcze bardziej w dół).