Reset

Wrecked
2010
5,0 7,3 tys. ocen
5,0 10 1 7330
Reset
powrót do forum filmu Reset

Film polecam dla wielbicieli przyrody. A, że ja również do nich należę, nie mogę go ocenić obiektywnie :P
Kochani zobaczycie tam typowy, amerykański las od ściółki po wierzchołki drzew ( wyyyysokich sekwoi) . Oprócz flory można podziwiać jego faunę. Puma pojawi się kilkakrotnie. :P :P Jak każdy las ma wiele tajemnic, a nasz bohater czołgając się w samo serce natury, będzie natrafiał na coraz ciekawsze elementy...
A na poważnie, zdjęcia fantastyczne. Brody? mnie się podobał. Fabuła - hmm, koncept jak najbardziej fajny, jednak zmarnowany.

ocenił(a) film na 5
Velouria

to już było w pogrzebanym (mniej więcej) Brody zagrał to bardzo dobrze, a co do fauny to była też mrówka ;p...moim skromnym zdaniem pogrzebany chociaż siedział jedynie w trumnie i nie miał lasu bardziej trzymał mnie w napięciu i więcej sie działo niż tutaj.... troszke mnie nudziło to jego czołganie się po lesie (tak na boku... puma żywi się padliną?..bo zjadła 3 trupy) początek w aucie świetny, ale odkąd wyszedł z auta to już coraz gorzej. 5/10

ocenił(a) film na 5
DarkBartek

Bartku, z tego co się orientuję Pumy nie jedzą padliny. Ta musiała być baaaardzo głodna, lub niepełnosprawna ;)

ocenił(a) film na 5
Velouria

niepełnosprawna? umysłowo ;p sama nie wie czym sie żywi ... xD mały błąd w filmie ;p

ocenił(a) film na 5