Reset

Wrecked
2010
5,0 7,3 tys. ocen
5,0 10 1 7330
Reset
powrót do forum filmu Reset

...nie do końca zrozumiałem motyw z kobietą w lesie...hmmm

ocenił(a) film na 7
Owenyeates

szczerze? ja też nie :D myślałam cały czas, że to ta kasjerka,przy okazji podejrzewając, że on był strażnikiem, bo teoria o tym, że jest bandziorem śmierdziała aż za bardzo...
w każdym razie, skoro nie umarła, tym bardziej nie z jego winy, to czemu do licha ją widział? może była dla niego rzeczywiście tak ważną osobą, że podświadomie ją sobie wyobrażał w tym trudnym momencie, tak jak psa Duke'a (bez obrazy ani dla kobiety,ani dla psa) z którym też łączyła go niezwykła więź...
chyba muszę to przetrawić, bo w sumie dopiero co skończyłam film oglądać ;) a Ty już coś masz?

ocenił(a) film na 6
Owenyeates

Kobieta była chyba jego dziewczyną/żoną. Widział ją, bo była mu bliska. Irytowała go i "zabił ją" (podczas przywidzeń), bo uwierzył w to, że nazywa się Raymond Lazzy oraz że jest złodziejem, mordercą i że owa kobieta to kasjerka w banku, którą to właśnie on zamordował (w radiu mówili, że bandyci zastrzelili kasjerkę). Co do jego pochodzenia, to wydaje mi się, że to zwykły klient banku, który pojawił się w złym miejscu o złym czasie, a którego złodzieje wzięli jako zakładnika.

ocenił(a) film na 5
criav

Amen. Trafna analiza, nic dodac nic ujac. Ci co doszukuja sie nie wiadomo czego maja po prostu bujna wyobraznie.

ocenił(a) film na 6
Owenyeates

Ta kobieta to była jednoczesnie Sumienie głównego bohatera, kasjerka a pozniej sie okazało, ze jego dziewczyna ktora zrozpaczona probowała go ratowac jak złodzieje go porwali. niesamowita wola przetrwania brody`ego, szkoda ze tak długo sie czolgał i ze nie zabral kasy :) zal mi sie zrobilo jak sie okazalo ze pies tez jest urojeniem. Niezły film bo mozna sobie analizowac po obejrzeniu.
6/10

Owenyeates

ale czy chociaż pianista puknął tą kobietę tam w lesie ? I czy są inne momenty w filmie?

ocenił(a) film na 6
jagode

Puknąć to ty się możesz w czoło ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
jagode

Muszę cię zasmucić - nie dość, że nie jestem ze wsi, to i mojego gustu wcale nie uważam za tandetnego ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem