PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679120}

Resident Evil: Ostatni rozdział

Resident Evil: The Final Chapter
2016
5,4 32 tys. ocen
5,4 10 1 31722
2,6 15 krytyków
Resident Evil: Ostatni rozdział
powrót do forum filmu Resident Evil: Ostatni rozdział

Witam. Ktoś może ma gdzieś oficjalną wypowiedź czyu coś że Went Millerem pojawi sie w tej częsci na imdb nie ma go w obsadzie ani na żadnych zdjęciach.

kapitan65

Nie ma go nigdzie bo nie gra w tym filmie. Na bieżąco śledzę newsy i zdjęcia z planu. Błędem jest tez ze na filmwebie w obsadzie jest Ada wong pomimo że nie widziałam ani jednego zdjęcia z planu na ktorym by była

ocenił(a) film na 1
kapitan65

Ten film jest tak gówniany że dziwie się, że ktoś to ogląda wogóle. Znaczy sie nie tyle że ogląda bo to ja też robie ale że idzie do kina. Ja ten film zawsze oglądam zupełnie tak samo jak filmy typu Megashark kontra latająca ośmiornica klasy x. Ten film jest tak badziewny że poprostu oglądam żeby pośmiać się z niedorzeczności pseudoscenariusza i innych kretynizmów. Ostatnia część była mistrzostwem kiedy wskrzesili wszystkich poległych aktorów pod pretekstem jakiejś innej rzeczywistości, nie pamiętam poprostu mistrzostwo świata. Najbardziej dla mnie smutne jest że Capcom jakoś wspiera ten durny projekt i tym samym zabija swoją legendę, nawet czcionke z filmu użyto w jakiejś części gry, masakra, chyba nawet nie oglądają bo jak by zobaczyli to by chyba zwymiotowali. Naprawde lepszy scenariusz idzie napisać na długiej przerwie w podstawówce .

penetrator1981

polecam wyjąć kij z dupy i odetchnąć. :)

ocenił(a) film na 1
electrode

Sam se wyjmij nie mam zamiaru ci grzebać w dupie