PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95743}

Resident Evil 2: Apokalipsa

Resident Evil: Apocalypse
2004
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 83807
4,2 20 krytyków
Resident Evil 2: Apokalipsa
powrót do forum filmu Resident Evil 2: Apokalipsa

Nie rozumiem czegoś z końcowych scen filmu. Jak Alice zrobiła to, że na monitorach u tego ochroniaża pojawił się obraz z jednej tylko kamery a ochroniaż zaczoł tryskać krwią??

ocenił(a) film na 8
Mikla_the_Rapist

Wszystko wyjasni sie w najstepnej czesci, Alice znowu ulepszono ze potrafi zabijac spojrzeniem i potrafi wiele wiecej

Mona

To może w czwartej części będzie mogła latać ?? :/

ocenił(a) film na 3
Mikla_the_Rapist

Nieeee...W czwórce nauczy się strzelać kamehamehą:)

ocenił(a) film na 10
Ash_2

taaaaa przesada te jej zdolnosci =)
dobre z ta kamehama=)

Cahir_Mawr_Dyffryn

No to z ochronierzem było dość niezwykła nie powiem. Ale naprawde obie części bardzo mi się podobały za sprawą boskiej mili którą wręcz uwielbiam. Ale ciekawy jestem co będzie w 3. Bo zauwarzyliście że Alice z każdą częścią staje się coraz bezwzględniejsza i brutalniejsza w stosunku do ludzi! Bo w 1 była dobrą panienką która chciała wszystkich uratować a w 2 już otwarcie chciały wpieprzyć kule w łeb czarnemu jak się dowiedziała że ma rane! No cuż może w 3 zabije przyjaciuł bo stanie się maszyną do zabijania umbreli skoro tak łatwo ją wypóścili. Pozostaje czekać na 3 żeby poznać rozwiązanie a ja na pewno tak uczynie!!!!!!!!

Templariusz

Kamehameha, ba! Będzie jak Chuck Norris. ;) Zamiast na końcu zginąc to kopnie w kalendarz z półobrotu. A tak na serio to ciekawa jestem niezmiernie co też stanie się z nią po tym jak został aktywowany "program Alice".

ocenił(a) film na 8
Mikla_the_Rapist

W 3 czesci bedzie zabijala sluchem, a w 4 oddechem hehe