Nie rozumiem czegoś z końcowych scen filmu. Jak Alice zrobiła to, że na monitorach u tego ochroniaża pojawił się obraz z jednej tylko kamery a ochroniaż zaczoł tryskać krwią??
Wszystko wyjasni sie w najstepnej czesci, Alice znowu ulepszono ze potrafi zabijac spojrzeniem i potrafi wiele wiecej
No to z ochronierzem było dość niezwykła nie powiem. Ale naprawde obie części bardzo mi się podobały za sprawą boskiej mili którą wręcz uwielbiam. Ale ciekawy jestem co będzie w 3. Bo zauwarzyliście że Alice z każdą częścią staje się coraz bezwzględniejsza i brutalniejsza w stosunku do ludzi! Bo w 1 była dobrą panienką która chciała wszystkich uratować a w 2 już otwarcie chciały wpieprzyć kule w łeb czarnemu jak się dowiedziała że ma rane! No cuż może w 3 zabije przyjaciuł bo stanie się maszyną do zabijania umbreli skoro tak łatwo ją wypóścili. Pozostaje czekać na 3 żeby poznać rozwiązanie a ja na pewno tak uczynie!!!!!!!!
Kamehameha, ba! Będzie jak Chuck Norris. ;) Zamiast na końcu zginąc to kopnie w kalendarz z półobrotu. A tak na serio to ciekawa jestem niezmiernie co też stanie się z nią po tym jak został aktywowany "program Alice".