Bardzo dobry film ale druga część jest fajniejsza. Polecam fanom tego gatunku dobrze się ogląda. maxik
film extra masakra 2 czesc tez super hehe pozdro i polecam wszystkim jeden z lepszych filmow :)
druga część jest do bani ,jedynka mi się podobała ale 2 to już przegięcie. Mogła powstać naprawdę dobra kontynuacja a zrobili z tego flaki z olejem. Do tego ściągnęła mi się wersja z hiszpańskim dubbingiem...
To całe przesięwzięcie jest do bani. Kurde ludzie co wy oglądacie - nie szkoda wam wzroku i 10/10 ? To ty chyba tego filmu nie oglądałeś !
A pieniądze, za które zrobiono ten film to lepiej było oddać pierwszemu lepszemu spotkanemu na ulicy gościowi - był by jakiś pożytek. Wogóle sam nie wiem czy to na miano "filmu" zasługuje.
No bo ten film trzyma poziom, nie to co ten, a ja najeżdżałem nie na ciebie, że to oglądasz, ale, że ludzie temu 10/10 dają, a później w notach wychodzą, że Resident Evil jest lepszy od Władcy Pierścieni, Drużyny Pierścienia - i jak tu się nie wkurzyć - oba filmy bez porównania. Resident Evil nawet przegrywa efektami z Władcą Pierscieni, no nie powiesz, że taki Balrog jest gorszy od tego potwora z Resident.
to dwa zupelnie różne filmy.co do efektów specjalnych musze się zgodzic bo raczej zombie ze zlamaną nogą a efekty z wladcy raczej nie stoją na tym samym poziomie. a noty na filmwebie to przeważnie są dziwne wystarczy spojrzeć na ocene sekretarki:/ . walić to niektorzy lubią forresta gumpa inni szeherezade liczy się indywidualna opinia.
film dobry ale bez rewelacji 10/10 to jakieś żarty, oglądałem go chyba 3 razy, duży atut filmu to muzyka Marilyna Mansona, twierdzenie że druga część jest fajniejsza jest żenujące - dwójka to kompletna porażka i kicha, scena finałowa to żenada jakich mało ale cuż, dobra formuła została zmarnowana w dwójce
Jedyna dobra rzecz w tym filmie to ścieżka muzyczna. A sam film to średniaczek, można obejrzeć ale nie ma się czym podniecać.
No ja szczerze na tym filmie się usmiałem :D nie no widok zombi który macha dretwą ręką:D no nie moge :D nie odsc ze komplentnie bez sensu a efekty lepsze juz miał Carpenter w "Cosiu" 25 lat temu... i takie ciekawostki ze zombie tracą przytomność, bo uderzeniu w głowe, ale po strzale w nery sobie żyją nadal ;D ha i jak były takie głodne by same siebie mogły zjesc:D a zresztą nawet tych członków ekpity to tylko nagryzały ;p ale nie no ubaw był nie ma co :D dostanie całe 3 ode mnie caluskie ;D Pozdro dla fanów dobrego kina... haha