PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31741}
7,0 150 tys. ocen
7,0 10 1 149680
5,1 27 krytyków
Resident Evil
powrót do forum filmu Resident Evil

i widać ze filmweb zdominowali kretyni,czyli fani tego filmu,skoro takie oceny dostaje
chąłm -10

ocenił(a) film na 10
phil_anselmo

No to idź i 10 razy walnij łbem w mur, to może ci przejdzie :P

Whitemanbig

zgadzam się z poprzednikiem
twoja wypowiedź świadzczy o twoim braku tolerancji ,a przy okazji można stwierdzić ,że nie dorosłeś emocjonalnie do tego żeby wystawiać komentarze w filmwebie (widać ze filmweb zdominowali kretyni)...

phil_anselmo

Kretyni .. to,ze ktos ma inne zdanie niż ty nie znaczy ,że jest kretynem .. tylko kretyn tak pisze <lol> cwaniaq sie znalazł ... film jest gitez według mnie ale jak na horror to sceny średnie 7/10

ocenił(a) film na 8
phil_anselmo

No tak - najłatwiej zwyzywac... - mimo, że obowiązuje ogólna zasada, że o gustach sie nie dyskutuje, to ja uważam, że można to robic - ale trzeba miec argumenty... Daje 9/10 bo się świetnie bawiłem, a poza tym jest to jedna z lepszych adaptacji gier... No i lubię Milę :D

ocenił(a) film na 10
mamrot33

To że ktoś lubi ten film nie znaczy że jest kretynem. Jeden z moich ulubionych filmów. Może dlatego że jest na podstawie mojej ulubionej gry? A może dlatego że dla mnie to dobry film science-fiction z elementem horroru. No i Milla z Michelle <3

ocenił(a) film na 1
InowroclawskiWilk

scenariusz na podstawie gry?? Na podstawie sraki murzyna nie gry. Muminki mają więcej wpsólnego z grą niż te badziewie Andersona. Prawdziwi fani sagi RE są zażenowani głupotą tego szajsu zwanego przez niektórych nie wiedzieć czemu ekranizacją gry.
Re1: Gadajace laboratorium- 2/10- z Mile Jovovich
Re2: Słodki Nemesis 0/10- głupota tej części przeszła ludzkie pojęcie.

Piotrekk_2

Jeżeli już coś piszesz to w liczbie pojedyńczej , a nie wypowiadzasz się za wszystkich miłośników RE...

ocenił(a) film na 10
Piotrekk_2

Odezwał się miłośnik Mody na sukces:P RE jest OK i basta.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
InowroclawskiWilk

taaa to poczytaj sobie o tym szajsie na oficjalnych i nieoficjalnych fanclubach Residenta. Żeby było jasne pod stwierdzeniem "prawdziwi fani" miałem na mysli osoby które przeszły wszystkie 4 podstawowe części gry( w tym scenariusz Hunka w RE:2) po kilknaście razy a całą fabułę mają w małym palcu.

Piotrekk_2

4 części gry? Fabuła w małym palcu? OK.
Tylko, żeby poznać fabułę to trzeba zagrać w gier (uwaga!) 10. I wszystkie one składają się na fabułę residentów. A są to: RE 0, RE 1, RE 2, RE 3, RE Code: Veronica, RE Survivor, RE Dead Aim, RE Outbreak, RE Outbreak File#2 i na koniec RE 4. Razem 10.
Oprócz tego jest kilka innych tytułów, które nie mają wiele wspólnego z główną osią fabularną a czasem nawet są z nią sprzeczne, jak np. RE Gaiden na game boya.
A skoro fabułę masz w małym palcu, to pytania dla Ciebie: z kogo robione są Tyranty, co stało się z ciałem Steve'a i kto i jak uratował Adę?
Dajesz, pokaż swoją wiedzę.

użytkownik usunięty
InowroclawskiWilk

diverse zamknij ryj pedale!!

ocenił(a) film na 10

Twój tata.

użytkownik usunięty
InowroclawskiWilk

morda cwelu! pedale pierdolony, lubisz jak cie w dupe ładują szmato!!!?

ocenił(a) film na 10

Chyba masz zbyt bujne fantazję. Nie wnikam, ale skoro tak się tym podniecasz wypraktykuj to sobie na kimś, a nie onanizujesz się do ekranu monitora.

ocenił(a) film na 7
phil_anselmo

Ludzie...ja znam tego kretyna...umie tylko obrzucać innych gównem tylko dlatego że ma się inny gust.

ocenił(a) film na 6
phil_anselmo

Założyciel tematu ma po częśći racje. Filmweb zdominowali kretyni-on jest jednym z nich;]
Co do filmu to jak 1 raz oglądałem to sie bardzo podobał,ale gdy oglądałem 2 raz to wyszukiwałem se tylko błędów i przy kilku scenach sie naprawde można pośmiać;] Aktorstwo jak każdy film z Millą-bardzo przeciętne;]

ocenił(a) film na 10
barnaba

Bardzo dobry film, super połączenie akcji i horroru. A kretynem to jesteś ty, nie lubiz tego filmu to nie wyzywaj innych debilu, bo inaczej ncie nie można nazwać.

ocenił(a) film na 9
phil_anselmo

Ja nie rozumiem, czemu dajecie się tak prowokować twórcy tematu. On czytając to pewnie świetnie się bawi. A te wszystkie tekstu typu wszyscy fani RE to kretyni i inne takie to zwykła dzieciniada. Ludzie, nie dajcie się prowokować, i zniżać do poziomu choćby phila. Przecież prawdopodobnie to kolejna osoba której argument brzmi np. film jest głupi, bo jest głupi.

ocenił(a) film na 7
grzegorz_02

O Jezu !! Dajcie Spokój Z Tą Waszą "Obroną Częstochowy" Co Chwile Jest Temat, Że Resident Evil to Szmira (KAZDA CZESC FILMU !!) A Wy- Wielcy Fani Gry Cały Czas Ją Bronicie !! Resident Evil To Także Głupia Gra Dla Nastolatków i Dzieci Neostrady Jak Komuś Sie Podobają Zombiaki Chodzące Po Mieście I Krew Lejąca Sie Strumieniami To Niech Idzie Sie Napić Mleczka ...

powtarzam, jak dla mnie ::: Silent Hill > Resident Evil

ocenił(a) film na 9
medrek3_2

Seria Resident Evil powstała, kiedy nie było jeszcze czegoś takiego jak dzieci Neostrady, z tego co wiem, więc nie rozumiem tego porównania. Gra bynajmniej nie jest głupia, tak jak to napisałeś. Lubię filmy i gry o zombie, a nastloatkiem już nie jestem. Za to Ty powinieneś napić się trochę oleju, może wtedy zaświtała by w Twojej głowie odrobina rozumu.

ocenił(a) film na 7
grzegorz_02

hahahaha grzegorz uwazasz ze brakuje mi rozumu bo uwazam ze filmy z chodzacymi zombiakami i zbyt czesto lejacą sie krwią są głupie ? ...
szkoda słów naprawde ... pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
medrek3_2

Ojej, chyba zamknę się w lodówce, bo palnąłem głupotę. Tak, przyznaje się do błędu, bo jestem tylko człowiekiem. I nie, nie szkoduj słów, ja Ci nie bronię.