i widać ze filmweb zdominowali kretyni,czyli fani tego filmu,skoro takie oceny dostaje
chąłm -10
zgadzam się z poprzednikiem
twoja wypowiedź świadzczy o twoim braku tolerancji ,a przy okazji można stwierdzić ,że nie dorosłeś emocjonalnie do tego żeby wystawiać komentarze w filmwebie (widać ze filmweb zdominowali kretyni)...
Kretyni .. to,ze ktos ma inne zdanie niż ty nie znaczy ,że jest kretynem .. tylko kretyn tak pisze <lol> cwaniaq sie znalazł ... film jest gitez według mnie ale jak na horror to sceny średnie 7/10
No tak - najłatwiej zwyzywac... - mimo, że obowiązuje ogólna zasada, że o gustach sie nie dyskutuje, to ja uważam, że można to robic - ale trzeba miec argumenty... Daje 9/10 bo się świetnie bawiłem, a poza tym jest to jedna z lepszych adaptacji gier... No i lubię Milę :D
To że ktoś lubi ten film nie znaczy że jest kretynem. Jeden z moich ulubionych filmów. Może dlatego że jest na podstawie mojej ulubionej gry? A może dlatego że dla mnie to dobry film science-fiction z elementem horroru. No i Milla z Michelle <3
scenariusz na podstawie gry?? Na podstawie sraki murzyna nie gry. Muminki mają więcej wpsólnego z grą niż te badziewie Andersona. Prawdziwi fani sagi RE są zażenowani głupotą tego szajsu zwanego przez niektórych nie wiedzieć czemu ekranizacją gry.
Re1: Gadajace laboratorium- 2/10- z Mile Jovovich
Re2: Słodki Nemesis 0/10- głupota tej części przeszła ludzkie pojęcie.
Jeżeli już coś piszesz to w liczbie pojedyńczej , a nie wypowiadzasz się za wszystkich miłośników RE...
taaa to poczytaj sobie o tym szajsie na oficjalnych i nieoficjalnych fanclubach Residenta. Żeby było jasne pod stwierdzeniem "prawdziwi fani" miałem na mysli osoby które przeszły wszystkie 4 podstawowe części gry( w tym scenariusz Hunka w RE:2) po kilknaście razy a całą fabułę mają w małym palcu.
4 części gry? Fabuła w małym palcu? OK.
Tylko, żeby poznać fabułę to trzeba zagrać w gier (uwaga!) 10. I wszystkie one składają się na fabułę residentów. A są to: RE 0, RE 1, RE 2, RE 3, RE Code: Veronica, RE Survivor, RE Dead Aim, RE Outbreak, RE Outbreak File#2 i na koniec RE 4. Razem 10.
Oprócz tego jest kilka innych tytułów, które nie mają wiele wspólnego z główną osią fabularną a czasem nawet są z nią sprzeczne, jak np. RE Gaiden na game boya.
A skoro fabułę masz w małym palcu, to pytania dla Ciebie: z kogo robione są Tyranty, co stało się z ciałem Steve'a i kto i jak uratował Adę?
Dajesz, pokaż swoją wiedzę.
Chyba masz zbyt bujne fantazję. Nie wnikam, ale skoro tak się tym podniecasz wypraktykuj to sobie na kimś, a nie onanizujesz się do ekranu monitora.
Ludzie...ja znam tego kretyna...umie tylko obrzucać innych gównem tylko dlatego że ma się inny gust.
Założyciel tematu ma po częśći racje. Filmweb zdominowali kretyni-on jest jednym z nich;]
Co do filmu to jak 1 raz oglądałem to sie bardzo podobał,ale gdy oglądałem 2 raz to wyszukiwałem se tylko błędów i przy kilku scenach sie naprawde można pośmiać;] Aktorstwo jak każdy film z Millą-bardzo przeciętne;]
Bardzo dobry film, super połączenie akcji i horroru. A kretynem to jesteś ty, nie lubiz tego filmu to nie wyzywaj innych debilu, bo inaczej ncie nie można nazwać.
Ja nie rozumiem, czemu dajecie się tak prowokować twórcy tematu. On czytając to pewnie świetnie się bawi. A te wszystkie tekstu typu wszyscy fani RE to kretyni i inne takie to zwykła dzieciniada. Ludzie, nie dajcie się prowokować, i zniżać do poziomu choćby phila. Przecież prawdopodobnie to kolejna osoba której argument brzmi np. film jest głupi, bo jest głupi.
O Jezu !! Dajcie Spokój Z Tą Waszą "Obroną Częstochowy" Co Chwile Jest Temat, Że Resident Evil to Szmira (KAZDA CZESC FILMU !!) A Wy- Wielcy Fani Gry Cały Czas Ją Bronicie !! Resident Evil To Także Głupia Gra Dla Nastolatków i Dzieci Neostrady Jak Komuś Sie Podobają Zombiaki Chodzące Po Mieście I Krew Lejąca Sie Strumieniami To Niech Idzie Sie Napić Mleczka ...
powtarzam, jak dla mnie ::: Silent Hill > Resident Evil
Seria Resident Evil powstała, kiedy nie było jeszcze czegoś takiego jak dzieci Neostrady, z tego co wiem, więc nie rozumiem tego porównania. Gra bynajmniej nie jest głupia, tak jak to napisałeś. Lubię filmy i gry o zombie, a nastloatkiem już nie jestem. Za to Ty powinieneś napić się trochę oleju, może wtedy zaświtała by w Twojej głowie odrobina rozumu.
hahahaha grzegorz uwazasz ze brakuje mi rozumu bo uwazam ze filmy z chodzacymi zombiakami i zbyt czesto lejacą sie krwią są głupie ? ...
szkoda słów naprawde ... pozdrawiam :)